Multiplatform Titanfall-folytatást teasel az EA

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 10.
  • Teaser
Link másolása
Habár a Titanfall második részét még mindig nem jelentették be, az Electronic Arts pénzügyi igazgatója egy konferencián elég erősen utalt rá, hogy valószínűleg lesz folytatás, és az multiplatform cím lesz.

Tavaly március óta pletykálnak róla, és egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Titanfall folytatása már nem lesz Xbox-exkluzív: ezúttal az EA pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen utalt erre elég erősen a Technology, Internet & Media Conference falai között.


"Tavaly Xbox-exkluzív volt a játék, és bár még nem jelentettük be, a jövőben lesz egy újabb Titanfallunk, amely valószínűleg nem csak egyetlen platformon hagy majd nyomot" - mondta.

Jorgensen emellett újra elmondta, hogy mik az EA tervei FPS-fronton: a jövőben minden évben legalább egy FPS-t szállítanának majd. Idén jön a Battlefield: Hardline és a Star Wars: Battlefront, jövőre érkezik egy újabb Battlefield, és ha minden igaz, azután kerülhet boltokba a Titanfall 2.

14.
14.
rethrospektiv
Még anno volt szerencsém a bétát kipróbálni. Nagyon tetszett. Be kell valljam, nem tartom reálisnak a játéknak ítélt sok elismerést. Van néhány pálya, amik kidolgozottsága - technikailag, nem grafikailag hagy kívánnivalókat maga után. Kevés fegyver!Játékstatisztika szempontjából egyszerűen szégyen a megvalósítás. Ilyen formában nem több, mint egy lövölde. /A játékmódokhoz nem tudok hozzászólni, megrögzött TDM párti vagyok/ Összehasonlíthatatlan kidolgozatlanság egy BTF3-al szemben. Természetesen magánvélemény. Talán megérte a 19,99 Eur-t.
13.
13.
Nem játszottam még vele, videók alapján tetszene, de ugye pont PS4-em van, és arra várnám a gammát :)
12.
12.
randall13
Érdekes, CS és CoD esetében működik a szerverbérlés... Személy szerint jobban is szeretem a bérelt szervereket, mert ott egy állandó, megszokott társaság játszik, nem dobál össze mindenféle random orosz pöccsel.
10.
10.
atesz89
#7: Amúgy csak a bf-ben van ilyen f.szul megcsinálva ez a szervercsatlakozás a régi codoban nem kellett kilépni ahhoz ha másik módot akartál nyomni minden szerver láttál a keresőben és láttad melyiken mennyien vannak milyen a ping nem ilyen szar mint itt hogy játszhatsz te 250 pingessel is mert nincs benn pinghatár ami után kidobja a gyereket. Szerverbérlést meg 1 helyről lehetne mint a bf esetében 1-etlen cégtől akivel megegyeztek és szerződést kötöttek.
7.
7.
KeXxX
#5: Pont ez a jó, hogy nem olyan bénán van megoldva mint pl. egy bf. Ha más játékmódot akarsz játszani, akkor ki kell lépned és választani kell egy olyan szerót. És jó, hogy nem lehet bérelni szervereket, mert abból is csak a baj lenne. Ha lelövöd a smartpistol-os buzi gyereket, akkor kibannolna a g*cibe. Véleményem szerint több játékmód kellene. Lehet, hogy másolásnak hangzik, de én egy kill confirmed-et szívesen látnék a játékban. A last titan és a marked enemy az szar..
3.
3.
atesz89
Pár dolog amivel több vásárlót szerezhetnének. Belerakják a rohadt dedikált szerver a játékba amiért minden játéknál sírnak. BFnél bevált miért nem lehet azt az elvet követni abból sincs tört verzió.A másik meg hogy normális módokat raknak bele, mert a CTF,Hardpoint,meg a TDM kevés.... amiket meg ők találtak ki az felejtősek. Last Titan stb... gyenge. Sok ismerősöm azért hagyta abba mert várták az sd vagy valami hasonló módott nem került bele így ott hagyták.Ja meg több fegyvert mert elég gyenge a választék, meg több fajta titant. Úgy veszem észre kezdenek felszívódni az emberek.
2.
2.
suresz
remélem lesz hozzá camaign
1.
1.
RangerFox
Most volt ingyen hétvége, kipróbáltam. Elég jó, csak nem túl ötletesek a módok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...