RE: Revelations 2 - PC-n nincs offline co-op

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A mai naptól érhető el a Resident Evil: Revelations 2 első epizódja, aminek PC-s változatáról azonban csak most derült ki, hogy sem a kampánya, sem a Raid módja nem támogatja az offline kooperatív mókázást.

A mai naptól végre tölthető és kipróbálható az epizodikusra szabdalt Resident Evil: Revelations 2 első felvonása, ami PC-n, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on próbálható ki.


A Capcom azonban eddig nem igazán reklámozta, hogy a játék PC-s verziója nem támogatja az offline kooperatív funkciót, így sem a Raid módban, sem a kampány során nem támaszkodhatunk egybegyűlt haverjaink segítségére. A felháborodott rajongók a NeoGAF és a Steam fórumán is értetlenkedve álltak az opció hiánya előtt, ugyanis a Capcom eddig egy szót sem említett erről, ráadásul a konzolos változatokban elérhető a lokális kooperatív játék lehetősége.

Tegyük hozzá, ha részletesebben szemügyre vesszük a játék steames adatlapját, akkor jól látható, hogy ott valóban fel van tüntetve a lehetőség hiánya.

5.
5.
DON GONDOCS
Ezmég csak egy kis csíny, de a Raid mód pályái konkrátan a resident evil 6-részének a pályáit lehet végig tolni csak visszafele. Igazi újrahasznosítás!!!!!!
4.
4.
#1: Egyetértek teljes mértékben.
Már meg sem veszem soha, ekkora szemétséget.
Ezerrel készültem unokaöcsémmel, hogy csapunk egy-egy éjszakás maratont majd minden epizóddal.
3.
3.
DarkAssists
Amúgy kellemes csalódás ez a játék tetszenek az ellenfelek meg ötletes ,hogy a segìtő karakterrel is tudunk játszva váltani. A relavation Első része a gagyi ellenfelek miatt nem tetszett a játék.
2.
2.
DON GONDOCS
Oké nem gond egy játékmóddal kevesebb mint a többi platformon, de akkor mért 6 euró mértnem csak 4?
1.
1.
Gorrister
Ennek nagyon nem örülök. :(
Nem is értem miért nincs. Ha a konzolos verziókban úgyis van akkor, annyira nehéz lett volna átültetni a játék ezen opcióját is PC-re is?
Nálam tv-re van kötve a gép és van egy plusz kontrollerem is. Azt terveztem, hogy áthívom bátyámat és együtt toljuk majd.
Mondjuk szemét dolog a capcom-tól, hogy ezt így elsunyulták. Verték a mellüket, hogy ez első résszel ellentétben itt a kampányban is lesz co-op, de azt már nem mondták, hogy a PC-s verzióból ez kimarad. Ráadásul elég ellentmondásos, hogy a steam-es adatlapon még most is ott szerepel a ficsőrök között az ofline co-op, persze a legvégére már oda biggyesztették hogy ez PC-re nincs, de ez még nem volt ott az előrendelési akció kezdetén.
Mondjuk elég értelmezhetetlen Steam-en az, hogy ez az opció PC-re nincs, tán a konzolosok is Steam-en vásárolnak? Ha valami nem elérhető akkor tálán fel sem kéne tüntetni azt úgy mintha elérhető lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...