Final Fantasy XV - Episode Duscae videóözön

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Rengeteg bemutatót kapott tegnap este a Final Fantasy XV ebben a hónapban bemutatkozó, kipróbálható változata, az Episode Duscae. Külön videót nézhettek meg a harcrendszerről, a szereplőkről vagy a társainkról.

Március 20-án, a Final Fantasy Type-0 HD megjelenésével egyszerre mutatkozik majd be a régóta készülő Final Fantasy XV játszható demója, az Episode Duscae. A Square Enix az idei PAX Eastet találta a megfelelő helynek, hogy újabb részleteket áruljon el a közelgő próbaváltozatról, így kaptunk egy raklapnyi friss mozgóképet.





5.
5.
bema695
Én a soundtrack-re leszek kíváncsi. A X-ig szerintem egyre csak jobbak lettek, de a tíz utániak elég felejthetőek lettek. Bevallom őszintén egyik FF-el sem játszottam és valószínűleg nem is fogok, de a sundtrack-eket mind végighallgattam (a hetest és a tízest többször is) :)
4.
4.
dante92
Teljesen hidegen hagyott a Final Fantasy. EDDIG! Ez a rész megvett kilóra! Hihetetlenül tetszik az egész. El is gondolkodtam, hogy az egész sorozatot az elejétől el kéne kezdeni. :)
1.
1.
tyber16
Ahelyett, hogy a demót reklámoznák (egy demót, te jó ég ) inkább dolgozzanak a teljes játékon és fejezzék be minél hamarabb most már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...