Mortal Kombat X - mozgásban a mobilos verzió

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Először látható akció közben a Mortal Kombat X nemrég hivatalosan is megerősített mobilos változata, ami iOS-re és Androidra fog megjelenni. A videó részletesen bemutatja, hogyan is épül majd fel a játékbeli harc.

A legújabb trailer alapján kijelenthető, egészen látványos lesz a játék mobilos változata is, ahol harc közben az érintőképernyővel segítségével játszi könnyedséggel gyepálhatjuk majd egymást.

A Mortal Kombat X április 14-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

39.
39.
godach
#36: DoA-t megcáfolnám. Bár mindig a Mortal élvezte nálam a legnagyobb elsőbbséget, aztán a Tekken majd a többi és valahol nagyon a középmezőnyben a DoA, mégis azt kell mondanom, hogy szerintem a legjobb harcrendszerrel rendelkező játék.
36.
36.
caleb007
Nekem személy szerint az MK harcrendszere tűnik a legjobbnak az általatok említett játékok közül. Játszogattam a Street Fighter 2, 3, 4-el, a Tekken 3 és 5-tel, a Doa-t is kipróbáltam, meg még a Soul Kalibur, Killer Intinct, meg ki tudja mik voltak még. A Mortal tűnt a legátgondoltabbnak. A street fighterrel az a bajom, hogy a kombózás annyiból áll, hogy nyomogatsz akármit egymás után azt kész. Nem lényeg, mit nyomsz mi után, nem hatékonyabb, nem gyorsabb, nem erősebb. A speciális támadások meg ez a 2mp-ig hátra-előre+ütés egy normális meccs közben csak hátráltat, mert lassú a kivitelezése. Pedig sok karakternél így kell. A Tekkennél azt tapasztaltam, hogy sokszor felesleges speciális támadásokat bevinni, mert egy hátra+rúgás sokszor hatékonyabb, mint egy 3-4 gombos kombináció. Főleg, hogy a speciális támadások zöme ugyan úgy közelre hatékony, mint az alap támadásoké. Ha össze vissza nyomogatsz mindent, kb ugyan annyi esélyed van, mintha a trükköket használnád. A Doa nagyjából ugyan ez. A Killer Instinct az alapjában véve tetszik, de igazán az MK9-ben érzem azt, hogy igenis érdemes egy-egy karaktert kitanulni, mert ég és föld a különbség egy profi és egy amatőr között. A többi játéknál nem tapasztaltam ezt. A brutalitás meg... hát ízlések és pofonok. Nekem bejön. Aki veekedős játékkal akar játszani, azt szerintem nem kéne, hogy zavarja. K*rvához se csókolózni jár az ember.
35.
35.
Nicodemus
Az elso MK resz lesz amiben (a jelek szerint) nem lesz Liu Kang. Hianyozni fog, valahogy mindig azt ereztem h o volt a foszereploje a sorozatnak. Most a kozeppontban lehet hogy a Cage csalad fog allni.
34.
34.
PrimYaz00
#25: +1 és szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a mai verekedős játékok egyik alapjaként is szolgál, számomra pl: a killer instinct, a mortalnak 1 kisebb koppintása.
Picit eltérve, a 2000-ben született emberektől, meg fölösleges elvárni, hogy felfogják a mortal kombat "kultúráját". Hülyeségekről is fölösleges beszélni, hogy gyakorlatilag 1-2 ember alapjában véve akarja megváltoztatni a játékot, elég megnézni, hogy milyen hisztit kicsapnak már a RE6nál, hogy 1 horror játékból akció játék lett, vagy pl a dmc is, hogy sokak számára, milyen rossz irányt vett fel az új résszel. Végezetül a mortal kombat 4-5től fölfele, nagyon sok felejthető karakter is előkerült (értem úgy, hogy a rajongók nem őket akarják elsőként a játékban látni). Lényeg, hogy jobb, ha óvatosan újítják.
33.
33.
biohazard rex
#29: Csak az MK szvsz sokkal egy oldalúbb, ami a harcokat illeti és vagy az történik, hogy én verem szét a seggét szegény kölöknek, vagy az enyém lesz ledarálva. Doa-ba nem érzem ezt a counter-es rendszer miatt.
32.
32.
Streetwiser
mindegyik platformon ugyan azok a plusz karik lesznek? nekem ez nem tiszta
31.
31.
Streetwiser
#28: dlc-k lesznek jason, predator, spawn ill a nem elörendelöknek goro is fizetös
29.
29.
oak79
#26: Nincs ezen, mit savazni. Kiváló játék a DoA. Viszont primitív légypiszoknak nevezni a Mortal harcrendszerét, megint erős túlzás. Max nincs úgy feleslegesen túlbonyolítva, mint p. az említett DoA harcrendszere, ahol egy komplett zongora etűdöt kell lenyomnod. Szerintem az MK sokkal átláthatóbb és taktikusabb. Több benne a fantázia és jobban skálázható, több módon játszható (értsd, hogy a profik és a casual gémerek-nek is kihívást tud nyújtani). Messze sokrétűbb és tartalmasabb, mint a jelen generáció többi verekedős játéka. De ettől mondjuk szeretni nem kell, az is igaz.:-)
28.
28.
lacinho01
srácok, most akkor jason, predator stb . karakter alapból benne lesz a játékban? vagy külön fizetni kell értük? köszönöm.
27.
27.
Yanez
#26: Nem kell felkészülnöd, mert annyi az egész, hogy neked nem tetszik. :) A MK olyan, mint az italok közt egy jófajta, régi bor, aminek ízét természetesen csak a hozzáértő személyek tudják értékelni. Vagyis ha egy sörözős manus belekortyol, számára csak egy hétköznapi alkohol adagot fog jelenteni.
26.
26.
biohazard rex
#20: Akkor úgy fogalmazok, hogyha a körítéseket figyelmen kívül hagyjuk, akkor ez egy primitív légypiszok a dead or alive harcrendszeréhez képest.
(Savazásra felkészültem)
25.
25.
oak79
#20: Nem tudom miért haragszol ennyire erre a játékra, de amit leírtál az egyszerűen nem fedi a valóságot. Maximum te nem szereted ezt a játékot, amivel nincs semmi probléma. Ez a játék/univerzum igazi mérföldkő a verkekedős játékok (sőt, tovább megyek a videójátékok) történetében, akkor is ha valamiért te utálod.
24.
24.
DarkLord
Most Jason lesz benn a játékban, mint horror szereplő! Legjobb volt péntek 13.-án bejelenteniük. Kicsit azért komolyabb figura, mint Freddy.
22.
22.
roli33
Jó harcrendszere van a Mortalnak, a brutalitás jól áll neki, mindig is így volt, és a sztorija is állat, csak sokakat ez sajnos nem érdekel. Ennyi, MK a verekedős játékok királya!
21.
21.
Yanez
#20: Úgy látom nem egy játékkal játszottunk, ha egyáltalán toltad-e valaha az MK-t.
20.
20.
biohazard rex
Engem nem az zavar, hogy brutális a játék, hanem, hogy ezen kívül harcrendszere középszerű és semmi mást nem tud felmutatni a játék és a sok vérpistike arra veri a nyálát hogy "hű de fasza fatalitije fan annak a szkorpijónak".
Vagyis, ha nem lenne ilyen durva a játék, már rék a kukába lenne,,,
és akkor most lehet mutogatni a többi játékra, hogy azok is csak azért mert... de nem!
17.
17.
AK-87
Várom már nagyon.Super total mega kompleet edisün mikorra várható?Amiben mindenki benne lesz.A sok mimóza lelkű meg szedjen gombát.Van bőven választék, FIFA-tól a God of War-ig.Ha csak Pimin vagy Zelda lenne akkor is kegyetlen világban élnénk.Nem a filmek v. a játékok miatt erőszakos az emberiség.Hanem fordítva.
14.
14.
ZooleK
Akinek valami problémája van a MK stílusával, annak javaslom, hogy kampányoljon a Hello Kitty Fighter mielőbbi megjelenéséért, és oda írja le a véleményét. Nem kell játszani Mortallal, kerülni kell a Carmageddont, és a maradék 1-2 hasonló stílusú játékot, valamint a velük kapcsolatos fórumokat is. Boldogabbak lesznek a rajongóik, és a Super Mario fanok is(bár lehet, abban is cenzúrázni kéne a gombák agyontaposását...).
11.
11.
eldergirl
Vajon 4.2n menni fog? ha igen akkor út közben is lesz aprítás (^.^)
8.
8.
kivenoko
Nem értem mi a gond. Rengeteg verekedős játék van, amiben csak fény effektek vannak, vér meg csonttörés helyett... a Mortal Kombat milyen legyen ha nem ilyen? Nem értem a felháborodást. Ugyan olyan brutális mint eddig, csak most szebb. :P
2.
2.
dcba
#1: Nem tudom miota vagy benne a MOrtal Kombat-ban, de mindig is az eltuzott eroszakrol szolt, ami mar-mar morbidab komikus es sosem akar komolyan szadita lenni. A Mortal Kombat errol szol es en meg a tobbi rajongo pont ezert szeretjuk mert ilyen. Ezzel nincs semmi baj, mert legalabb ilyen is van a piacon, mert az osszes tobbi verekedos jatek hijjan van barmi brutalitasnak, lasd Tekken, DOA, Soul Calibur, Street Fighter.
1.
1.
Henry82
Komolyan mondom már kicsit túlzásnak érzem a játék brutalitását, kezd olyan érzésem lenni, hogy itt nem is a verekedés a lényeg (ügyességi játék?), hanem hogy minnél undorítóbb és polgárpukkasztóbb jeleneteket varázsoljon a monitorra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...