Mortal Kombat X - jelenetek a sztoriból

Link másolása
Streamelt kicsit a NetherRealm Studios a Mortal Kombat X-ből, így belenézhetünk a sztorimód elejébe is. Az összevágott videó kicsit rossz minőségű, de a lényeg azért látszik.

Hét percet nézhetünk meg a NetherRealm Studios által fejlesztett Mortal Kombat X sztorijából. Nagy spoilerek nincsenek benne, viszont megismerhetünk eddig pár eddig fel nem fedett játékelemet.

Úgy tűnik, a játékban lesznek QTE-jelenetek, melyek nem örvendenek nagy népszerűségnek. A NetherRealm Studios szerint azonban ha elrontunk egy ilyen gombcsapkodós részt, akkor nem kell végignéznünk újra az átvezetőket, hanem szimplán a következő harcban kevesebb életerővel indulunk.


A Mortal Kombat X április 14-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az Xbox 360-as és PS3-as változatok csak nyáron érkeznek.

A videó beküldéséért nagy köszönet Harkat nevű felhasználónknak.

27.
27.
PrimYaz00
#26: Te is képbe vagy a storyval... Special force? Ez már nem a mortal kombat, ami ott folyik.
26.
26.
Quent1n
#14: Ezt én se értem.. Itt most ilyen katonás.. Holott a 9-be pont, hogy jól eltalálták szerintem stílusra és megjelenésre is... Itt meg olyan semmilyen..
25.
25.
Chester0211
Elég gagyi a grafika. Bár én sosem voltam oda ezért a sorozatert. Szerintem ezért sok lesz a 18 rugó.
24.
24.
PrimYaz00
#22: Az is hülyeség viszont, hogy a story trailerben, meg cassie harcol egymaga sindel ellen és őt nem képes 1 ütésből leverni. :D
23.
23.
Simonus18
Johnny Stake Agyvelő mártással és desszertként Zéró-fagylalt.
22.
22.
roli33
#18: xD bocs, nem tudom hogy hagytam figyelmen kívül. :D
Akkor biztos csak jobban bunyózott, Shao Kahn tanította, vagy nem tudom. A készítők úgy gondolták neki badassnek kell lennie. :D
21.
21.
Yanez
#20: Úgy emlékszem azt a sorozatot befejezték, és nem éppen happy end volt a vége. Rég láttam már, de erre emlékszem.
20.
20.
Aanash
Scorpion és Sub Zero nem ősellenségek?

Volt régen egy MK sorozat,3 föszereplő volt és ha jól emlékszem Kristanna Loken (Terminátor 3 gonosz robotnőci) volt az egyik...

Sajnos csak 1 évadot forgattak le,de abban pont benne volt hogyan lettek ellenségek.
Mondjuk jöhetne egy jó Mortal Kombat film bár amekkora ez az univerzum simán lehetne trilógia is...
19.
19.
Nicodemus
Scorpion ruhajabol latszik (ugy nez ki mint a 9-ben) hogy ez meg a tortenet elozmenye, itt meg nem ugrottak az idoben akkorat. Sub Zero viszont nagyon nem hasonlit onmagara. Minden mas amugy tetszik, fasza jatek lesz. Nalam talan GOTY gyanus is.
18.
18.
PrimYaz00
#16: LOL pontosan ezt írtam és hogy azért nem volt annyival erősebb. "Még akkor is, ha elméletileg shang tsungal fel is volt turbózva" pls olvassátok már el normálisan a kommenteket :D

Többieknek akik még mindig fent vannak akadva azon, hogy johny leverte sub-zerot és scorpiont (külön-külön), emlékeztetem őket, hogy 9 is tele volt ilyen harccal.
pl: scorpion vs kung lao (és scorpion nyert, amikor kung lao elverte kintaro-t is), cyber sub zero vs goro és kintaro (és sub zero nyert, 2 boss karakter ellen), vagy kung lao vs deadly alliance (akik az mk 5-ben elméletileg olyan erősek voltak, hogy mindenkit legyőztek stb.)
Lesz még itt nagyobb hülyeség is szerintem
17.
17.
biohazard rex
5:13 HL3 CONFIRMED!
Jónak tűnik a sztori bár azért tényleg fura, hogy johnny leveri scopriont meg sub-zerot :D
16.
16.
roli33
#14: Mert itt kb. 20 évvel idősebb, mint a 9-ben. Ahhoz képest még elég fiatalosan is néz ki. :D
#13: Sindel azért volt olyan brutál, mert Shao Kahn elvette Shang Tsung erejét, és Sindelnek adta, így sokkal erősebb lett.
14.
14.
caleb007
Johnny Cage miért néz ki minden részben teljesen máshogy? Pedig az MK9-ben tök jó volt, hogy úgy nézett ki, mint az első 3 részben. De megint tök más az egész arca meg a haja is. Mondjuk még mindig jobb, mint anno szőkén.
11.
11.
Deft.
lol
Imádom ahogy a sok öregember reflexű huszonéves fehér vinnyog a QTE miatt.
10.
10.
KeXxX
Ez kibaszott jó! Nem tudok várni vele nextgen-ig.. :( A QTE-vel nincs baj, csak ne vigyék túlzásba... és így amúgy is izgalmasabbak az átvezetők. Gondoljatok bele, úgyis sokan kiugranák az ilyesmiket és itt van rá a megoldás.
8.
8.
Nicodemus
Megtartotta a b-filmes stilust a jatek, tovabbra is 2 dimenzios karakterekkel es gyenge forgo konyvvel. Ettol fuggetlenul mukodik, es szeretheto. Nekem az MK9 a kedvenc verekedos jatekom, de ugy erzem uj favorit van szuletoben.
7.
7.
Streetwiser
Csak kötekedésböl, nem gáz h Johnny elveri Sub-Zerot és Scorpiont?
6.
6.
roli33
#3: Rendeld elő PC-re te is, és akkor a PS4-es verzióval egy időben már nyomhatod a sztorit. Vagy nem vinné a gép?
Amúgy nagyon jó a videó, jó a bunyó, a koreográfia, a párbeszédek. Johnny még mindig laza, és a QTE-k kellenek, mert iszonyat jók!!
4.
4.
captain planet
nem vartam sokat a story reszetol, de ez sztem mindent alulmul... nemtudom ki itt a celkozonseg, de valoszinuleg retardalt 5eves cod fanboyok. mind1 ettol fuggetlenul elorendeltem, de csak a klasszikus pvp resze miatt
3.
3.
Harkat
Nagyon sokat javult a verekedés az átvezetőkben az MK 9-hez képest. Most már jóval pörgősebben meg van koreografálva. És végre kapunk rendes brutalitást is ahogy legyilkolják a tölteléket. :D
Iszonyatosan nagy lesz ez, érzem. Félő, hogy nem fogom kibírni még megjelenik nyáron, muszáj leszek végignézni videóban a történetet.
1.
1.
Ótvar
Zsíííír. Tetszik, hogy az "átvezetők" interaktívak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...