PlayStation 4 - a hétvégén ingyen multizhatunk

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 17.
  • Hír
Link másolása
Kódolatlan hétvége lesz a PlayStation Networkön, így bárki multizhat szabadon PS Plus-előfizetés nélkül. Ha van pár talonban lévő címed, itt az ideje, hogy leporold és kipróbáld az online játékmódjaikat.

A Sony bejelentette, hogy ezen a hétvégén nem szükséges PlayStation Plus-előfizetés a multiplayerhez PS4-en, így mindenki szabadon játszhat a kedvenc játékaival online.

Az akció pénteken, március 20-án indul és egészen vasárnapig, azaz március 22-ig tart majd. Ha élnél a lehetőséggel, nem kell sehova regisztrálnod, elég elindítani az adott játékot a fenti időpontban és kiválasztani a multiplayert. Minden automatikus.

Pedig a PS Plus hasznos találmány, az online multi mellett minden hónapban extra játékokat kapsz az előfizud mellé, e hónapban a Valiant Hearts: The Great War (PS4), az OlliOlli 2 (PS4/Vita), az Oddworld: New ‘n’ Tasty (PS4), a CounterSpy (PS4/PS3/Vita), a Papo & Yo (PS3) és a Sherlock Holmes: Crimes and Punishment (PS3) van ingyen. 

12.
12.
robinnho6
Hát nem tudom hogy csak nekem e,de nekem nem volt semmi ingyenes ezen a hétvégén... Nem tudom melyik régióban volt...
11.
11.
Cipo3
Hát nekem nem mennek a halozatos jatekok. 2hete járt le a ps plusz. Pont jol jott volna ez a hetvege. De nem megy
10.
10.
shatterhand
Pang az Online részleg gondolom.
9.
9.
izolee69
#8: Bizonyam, meglepoen szorakoztato. Valahogy raereztem, hogy be kell ruhazni ra es nem bantam meg.
8.
8.
KENKILL
Hát igen, tény, hogy a PS4-es multis részleg nincs a toppon egyelőre. Ha akartok egy jó multis játékot tudom ajánlani a Helldivers-t, pár napja vettem meg és nagyon bejövős.
7.
7.
Spectrum
#5: Igen, belekötünk mindenbe. :-D
6.
6.
Szelenas
Ilyenkor játszok 3-4 meccset a játékaimmal, azt rájövök, hogy de jó hogy nem fizetek elő
5.
5.
genius95
#3: Ezekszerint 9-10 percig irtam és nem is láttam , hogy már valaki észrevette az elírást , de legalább többen figyelünk :D
4.
4.
genius95
március 22-től egészen március 22-ig ..az azért igen.Gondolom elírás , de inkább szólok .:-)
Egyébként ez felesleges, és ezekkel az ingyen hétvégekkel pedig csak azok hétvégi szórakozását veszik el ,akik fizetnek a ps plusért , mivel a szerverek olyan gyatrák, hogy egy-egy ilyen alkalommal olyan túlterhelés tapasztalható a szervereken , hogy tulajdonképpen , használhatatlanná válik az egész online rendszer( mert gondolom a kedves Sonynak nincs elég pénze a befolyt ps plusért fizetett összegből bővíteni a szerverpakkot vagy legalább a meglévőket rendesen működövé,használhatóvá tenni).
3.
3.
Spectrum
"Az akció pénteken, március 22-én indul és egészen vasárnapig, azaz március 22-ig tart majd."

Ilyen akció mindig van, csak abban a pillanatvan, ahogy elkezdődik, már vége is. :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...