Frissítve: Dragon Age: Inquisition - jön az első DLC

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 24.
  • Letöltés
Link másolása
A BioWare megerősítette, hogy készül a Dragon Age: Inquisition első kiegészítője Jaws of Hakkon címmel. Az első látnivalókat mára ígérte a fejlesztő, ám már most mutathatunk néhány kiszivárgott képet.

A játék hivatalos Twitter-csatornájára felkerült kép szerint ma érkezik az első trailer a Jaws of Hakkon DLC-ről. Pontos részletek még nem ismertek azon kívül, hogy van néhány kiszivárgott képünk és achievementünk az Xbox Achievements jóvoltából.


Annyit tudni még, hogy a bővítmény elsőként Xbox One-on és PC-n lát napvilágot. Amint befutnak az első részletek és az előzetes, frissítjük a hírt.

Update! Ez gyors volt, Xbox One-ra már tölthető a 1,5 GB-os kiegészítő, ott 3 ezer forintot kóstál a csomag. A PC-s változat megjelenését is mára ígérték a készítők.

Update #2! Befutott a DLC előzetese is, és közben az origines változat is megérkezett.

17.
17.
drat576
Update: PC-n is már tölthető Originen, 15 euró.
16.
16.
fojesz
Sorry, kicsit pontosítottam a végén.
15.
15.
#13: "The Jaws of Hakkon DLC is available on the Xbox Store and Origin (soon) for $14.99, and is a 1.5 GB download. There is a timed exclusivity arrangement between Electronic Arts and Microsoft for the Dragon Age add-on, so PlayStation 4 and PlayStation 3 owners should not expect to see it until the end of April, if past exclusivity agreements are anything to go by. I can’t begin to guess when it will hit the Xbox 360 or why it was not included."

15 dollár lesz az ára, kb. 4200 Ft. Ideiglenes Microsoft exkluzivitást élvez, azaz április végéig várniuk kell a PS tulajoknak. Kíváncsi vagyok, hogy ezért a pénzért, milyen hosszúságú és minőségű kalandot raktak össze... Tartok tőle, hogy nem lesz több 8-10 óránál.
14.
14.
drat576
#13: Elvileg 15 USD, de én nem látom sehol.

"Update! Ez gyors volt, PC-n és Xbox One-on már tölthető is az új kalandokat ígérő kiegészítő." wut?

Plusz a tegnapi (6-os) patch annyira fasza lett, hogy azóta játszhatatlan az egész mert kidobál az asztalra.
12.
12.
Vergil05
11.
11.
drat576
#4: Nem kötelező megvenni, én örülök hogy jön.
6.
6.
Streetwiser
#5: Abszolút megértem, csak gondold át akkor jól, Előző genen kicsit csunyácska és buta és bugosabb. Próbáld ki és ugy mérlegelj. Ugy emlékszem (lehet rosszul) hogy x360ra a frissítéseket csak winyóra szedi le, pendrivera nem.
5.
5.
Harkat
#3: Azt olvastam, hogy csak 8 gigát telepít fel. De mindegy is, mert a 26 giga is elfér bőven egy 32 gigás pendrivon. Csak még a Far Cry-nál engedte, itt nem. Ezért gondoltam, hogy hátha valaki tud valami okosságot.
Winyóra meg most valahogy pont nincs felesleges 20 ezrem, csak ezért az egy játékért. :D
4.
4.
Necreon
Pedig de szép lett volna ha csak EGYSZER megjelenik az EA fémjelzésével egy játék, amihez nem jön ki DLC...
3.
3.
Streetwiser
#2: 13 nappal vagy fiatalabb nálam és máris milyen okosat kérdezel, okosan próbálom megválaszolni. DAi. 26 gigát foglal, sőt picit többet a javításokkal. ha ez sem mond neked semmit h miért ígényli a hdd-t akkor részemről mindent megtettem:) próbáld külső winyóval
2.
2.
Harkat
Valaki nem tud valami megoldást, hogy miként lehetne játszani vele Xbox Slimen? Mert azt írják mindenhol, hogy kötelező a HDD, nem elég flashdrive a telepítéshez mint más játékoknál. Így viszont nem merem megvenni se, hogy tuti nem tudnám felrakni.
1.
1.
PaulMarloW
ezt majd meg fogom szerezni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...