Borderlands 2 - 12 millió eladott példány

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Továbbra is kajálja a nép a Borderlandset, a játékot készítő Gearbox CEO-ja, Randy Pitchford ugyanis egy podcastben elmondta, a második részből eddig több mint tizenkétmillió darabot tudtak eladni.

Randy Pitchford, a Gearbox CEO-ja a Major Nelsonnal készített podcastben árulta el, hogy eddig ugyan fogalma se volt róla, mennyit sikerült eladni a Borderlands 2-ből, de a 2K Games nemrég megtartott pénzügyi konferenciáján pontos számokat tudott meg.

Eszerint a 2012-es őszi megjelenés óta 12 millió darabot adtak el a második részből, aminek premierjét követő első hónapban is több mint 5 millió példány fogyott el, és aminek eddigi eladásait úgy 8,5 millió darabra saccolták.


Ha kimaradt a második rész, aggodalomra semmi ok, holnap érkezik a Borderlands: The Handsome Collection, ami a Borderlands második részét, illetve a Borderlands: The Pre-Sequel!-t fogja tartalmazni. A pakk PS4-re és Xbox One-ra lesz beszerezhető.

12.
12.
izolee69
#11: En is kb. 100-at beletoltam a 2-be, pedig csak sima single-t jatszottam. Nagyon jo kis jatek, kicsit varok, hogy olcsobb legyen es tuti beujitom ezt az uj Handsome Collection-t.
11.
11.
Dio papa
#2: 30 óra? én 500-nál járok és még új karaktert indítottam.. :) Coopban eszméletlen jó!
8.
8.
kopic
Teljesen megérdemli. Hatalmas játék, több száz órás tartalommal !
3.
3.
imchristailor
Játszottam az eggyel a kettővel, a presequellel nem, mert nem igazán láttam rajta olyat, ami odaültetne a gép elé + az első kettővel annyit toltam, hogy lehet elég is volt a sorozatból :D (Amúgy nekem az első rész a kedvenc, nem is tudom hányszor toltam végig)
2.
2.
LtK
Jo is volt a masodik resz, de szerintem itt el is mult a varazsa. Kiprobaltam a pre sequelt de semmi olyat nem mutatott amiert erdemes lett volna jatszani vele. A gravitacios ugrabugra nekem keves volt ahhoz , hogy 30 orat beleoljek ahogy a 2. resszel tettem.
1.
1.
Dani999
Ugynezki hogy be kell szereznem csak kar hogy az elso resszel meg nem jatszottam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...