Killing Floor 2 - megvan a megjelenési dátum

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A Tripwire Interactive kiadott közleménye szerint már ebben a hónapban bemutatkozik a Killing Floor második része, igaz, egyelőre csak a Steam Early Access keretein belül csatlakozhatunk a zombihenteléshez.

A Killing Floor második felvonása is csatlakozik a Steam Early Access kínálatához, így a lelkes rajongók némi pénzmag leszurkolása után már április huszonegyedikén neki vághatnak az Európában zajló zombivadászatnak.


A Tripware Interactive bejelentése szerint a korai változat egyelőre négy karakterosztályt, három térképet és tizenegy szörnyet fog tartalmazni, a pakk pedig 27 euróba fog kerülni.

2.
2.
TheNick
Borsosabb árra számítottam, legalább egy 40 euróra a sok promo és marketinganyag után, meg amilyen jól kinéz. Nem túl jó hír viszont, hogy kb. ki lett mondva, hogy félkészen kiadják. Három pálya? Négy perk? Felesleges volt ezért előbb kiadni.

Amúgy felnéztem a honlapjukra, frissítettek pár dolgot, pl. hogy milyen fegyverek vagy perkek kerülnek az Early verzióba, ha érdekel valakit. Én kivárom a teljeset, aztán majd meglátom foglalkoznak-e még vele akkor, vagy ráfeküdnek a konzolos piacra.
1.
1.
PaprikaJancsi
Jól néz ki :) elviselném, ha jönne One-ra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...