A bétázók a hétvégén újra kipróbálhatják a TESO-t

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 14.
  • Hír
Link másolása
Ha anno részt vettél a The Elder Scrolls Online bétatesztelésében, akkor már megkaptad a hétvégére szóló meghívódat a postaládádba. Az érintettek négy napon át nyúzhatják ismét az MMO-t.

Mindazok a bétatesztelésen részt vett játékosok, akik nem vásárolták meg a The Elder Scrolls Online teljes verzióját, a hétvégén visszatérhetnek Tamriel világába. A meghívókat már kiküldte a Bethesda, ha magadra ismersz, csekkold le a postaládádat!

Az ingyenes próbalehetőség április 16-án kezdődik és április 20-án, hétfőn ér véget. Ezalatt az idő alatt az egykori bétatesztelők első kézből fedezhetik fel, hogy mi változott Tamriel világán.

Az MMO-ra már rá sem lehet ismerni, egy év alatt hat nagyobb frissítést és több hibajavítást kapott. A fejlesztők azt remélik, hogy ezek a változások immáron vásárlásra sarkallják a régi játékosokat. Havidíj nincs, elég csupán az alapjátékért fizetni.

Júniusban érkezik a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited PS4-es és Xbox One-os változata. PC-s accountunkat átvihetjük a konzolos verziók bármelyikébe 14,99 euró leszurkolása után.

3.
3.
eldergirl
#1: Nem is lesz soha ingyenes, csupán a kötelező havidíjat tüntették el. Az alapjáték megvétele mindenképpen szükséges. Havidíj és lehetőség most az előfizetésre most is meg van de csupán ,,bónuszokhoz" juthatsz vele amik segítenek a játékban, de most már válaszható és nem kötelező.
2.
2.
PiszkosFred
#1: Ha teszteltél a bétában cirka egy éve, de nem vetted meg a játékot később, akkor most 4 napig ingyen visszatérhetsz, és megnézheted, mit jelent az "ég és föld" kifejezés az ESO vonatkozásában.
Ha nem teszteltél anno, akkor az alapjátékot mindenképpen meg kell venned, ha bármikor is ki akarod próbálni (lásd B2P modell).
Az pletykák szerint lesz majd X napos trial verzió itt is, de ez csak pletyka.
1.
1.
Levente008
Akkor végül ingyenes lesz vagy fizetős a játék?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...