Launch traileren az Assassin’s Creed Chronicles

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 21.
  • Videó
Link másolása
Ma jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en a feudális Kínában játszódó Assassin’s Creed Chronicles, melyben Shao Junt, Ezio Auditore tanítványát irányítjuk. Egy oldalnézetes akciójáték lesz a sorozat mellékága.

A sorozat elsőként használ 2,5D-s grafikát az Assassin’s Creed Chronicles: Chinában, amely ma jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A játék 1526-ban játszódik, ráadásul egy női főszereplőt, Shao Junt irányítjuk benne, aki Eziótól leste el a szakma csínját-bínját.

A Chronicles spin-off idén még két folytatást kap, melyek Indiában és Oroszországban veszik fel a történet fonalát.

Lássuk az első rész launch trailerét!

5.
5.
Dízel
Utálom az egész AC sorozatot, a 2. részig volt még jó mert volt benne újdonság és jo volt az atmoszféra. A többi hulladék.
Viszont ez a Japán helyszín nagyon feküdne az AC játékmechanikájához. Kiváncsi leszek a storyra meg hogy mit hoznak ki belőle. Tenchu óta várok ilyen lopakodós japán/ninjas cuccot. :P
4.
4.
Chrysh
#3: A franchise (francia eredetű angol szó), egy szerződéses kapcsolaton alapuló együttműködési forma. Többféle tartalma lehet, lényege egy olyan együttműködési megállapodás, amelynek során a franchise-átadó (franchisor) egy értékkel bíró név, általában bejegyzett védjegy, valamint egy hozzá tartozó, értékkel bíró üzletviteli tapasztalat használati jogát adja át, a franchise-átvevő (franchisee) pedig díj fizetésére köteles.

A Wikipédiáról. Legalább tudd, hogy mit írsz, amikor ilyen szavakkal dobálózol, és ez másra is vonatkozik. Láttad, hogy az AC jogait bárkinek is kiadta volna a kezéből, másnak?? Ha igen visszavonok mindent, csak ,szerintem tudunk olyan érdemi beszélgetést folytatni, ahol már nem esünk tárgyi tévedésekbe.

Mellesleg az Elder Scrolls példa elég rossz húzás véleményem szerint, hisz abból még jöhet nyugodtan, mivel az Oblivion után a Skyrimre se mondták azt, hogy "5. rész mekkora szar ez már".

A gond akkor merül fel, ha ezeket a brandeket és az általa nyújtott lehetőségeket szarul használják ki. Tökéletes példa erre a Star Wars világa, ahol most nyomatják a sok ostoba meséket meg a Kinect Star Warst, de egészen egyszerűen nem tudják érdemi produktummal bővíteni az adott univerzumot(ld.: Star Wars 1313, Republic Commando 2-nek a hiánya).

A tökéletes ellenpélda pedig szerintem a Gyűrűk Ura világa, amihez a trilógián kívül remekül asszisztáltak a hozzá készült játékok (némelyik gyengébb), valamint az új Hobbit trilógia.
3.
3.
Sun9us
Ha most bejelentenék az Elder's Scrolls VI-ot, kb. a fél internet csak arról szólna, pedig az is már a rohadt 6. rész. Egy új Ac- pedig meg sem karcolja az ember ingerküszöbét. (Na jó egy ilyen Ezio-nak az unokatestvérének a szobatársának a gyereke fordulaton el lehet röhögcsélni.)
2.
2.
Cipo3
Semmi köze a franchise-osításhoz.

Hogy egy játékból 3 évente jön ki egy új-új rész és az vagy jó vagy rossz, vagy évente jön ki egy és vagy jó vagy rossz annyi a különbség, hogy ez utóbbinál halmozva és gyorsan látod az eredményt 4 rész az elmúlt 4 évben amiből 1 jó volt egy meg közepes kettő szar. ha ez a 4 rész 12 évre van eltolva akkor kap egy "az emlékeke megszépülnek" effektet de ugyanúgy vagy szar vagy nem szar.

Nagyon túl van rágva ez az "évente jön ki akkor szar".

Ugyanez a véleményem a BF, CoD esetén is. Tökre nem baj, hogy 3 csapat dolgozik a CoD-on 3-3-3 évig és ezért évente kapunk egy játékot. Legalább nagyobb az esély, hogy 3 év alatt lesz egy ami tetszik valamiért.
1.
1.
Sun9us
Csodálatos, ahogyan a franchise-osítás elkoptat egy viszonylag nagy nevet. Hajrá Ubi.... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...