Shadow of Mordor - jövő héten jön a GOTY

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Igaznak bizonyult a múlt hónap végén felröppent pletyka, a Warner Bros. ugyanis ma délután megerősítette, jövő héten mutatkozik be a Middle-Earth: Shadow of Mordor minden földi jóval megpakolt Game of the Year kiadása.

Március végén arról számoltunk be, hogy az ausztrál korhatár-besorolási bizottság honlapján található adatlap szerint GOTY-kiadást kap a tavalyi év egyik kellemes meglepetése, a Middle-Earth: Shadow of Mordor. 

A Warner Bros. végül a mai napon hivatalosan is megerősítette, hogy a Monolith fejlesztése jövő héten, egészen pontosan május 5-én megkapja a Game of the Year Edition újrázását. A pakk 49,99 dollárba fog kerülni és PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is beszerezhető lesz. A csomag az alapjáték mellett tartalmazni fogja az eddig megjelent összes letölthető bővítményt is, köztük a Lord of the Hunt és a Bright Lord kiegészítéseket.

A jelenlegi állás szerint a játék PS3-as és Xbox 360-as verziói azonban nem kapják meg a GOTY-változatot.

8.
8.
Necreon
A konzolgeneráció váltással tisztes ráncfelvarrás is jár, vagy ez most arra jó hogy megint teljes áron árulják mert belekerültek a DLC-k? Mert ha utóbbi, akkor sok értelme nincs PC-n beszerezni, amikor jóval olcsóbban kijössz az alappal (és szerintem még mindig olcsóbban a külön zsákolt kiegekkel ha nagyon kell).
7.
7.
Yetikee
6.
6.
equinox42
Több hónap leállással tudtam csak folytatni, annyira nem kötött le.
majd amikor folytattam, nem bírtam leállni, annyira lekötött.
5.
5.
KeXxX
PC-n végignyomtam, de majd beszerzem PS4-re. Ennyit megérdemelnek a fejlesztők!
3.
3.
dante92
Faszomat már! Olyan nehéz lenne kiadni x360-ra is??? Idióta pénznyelő cégek....
2.
2.
suresz
na, akkor ezt meg is fogom venni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...