Önállóan is futtatható lesz a The Last of Us DLC-je

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Lecsúsztál a zseniális The Last of Us még zseniálisabb kiegészítőjéről, az Ellie eredettörténetével foglalkozó Left Behindról? Semmi gond, a Sony most lehetővé teszi, hogy akár az alapjáték nélkül is kipróbáld a kalandot.

A Sony és a Naughty Dog ma délután a PlayStation Blogon jelentette be, hogy a május 12-től önmagában is játszható lesz a The Last of Us letölthető kiegészítése, a Left Behind. Így ha lecsúsztál Ellie és Riley fantasztikus kalandjáról, akkor most az alapjáték megléte nélkül is pótolhatod azt. A DLC PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re is megvásárolható lesz, mégpedig 9,99 euró ellenében.

Emellett ingyen, két óra erejéig kipróbálhatjuk a Factions multiplayer módot is, amit később 9,99 euró ellenében szabadon feloldhatunk. Ha a tartalmasabb csomagok valamelyikére vágyunk, természetesen az is megoldható. annak részleteit a PS Blogon olvashatjátok el.

27.
27.
-Cash-
#26: Persze de érted. Ha csak egy játék miatt is veszel konzolt, akkor már elérték a céljukat, és a PC ellen cselekszel sajnos, magyarul azt támogatod hogy a jövpben is legyenek exkluzivok. Esetleg majd kölcsönkérek egy gépet később haveromtól,de pénzt biztos nem pumpálnék a Sony-ba, sem az MS-be. Mivel azzal az elveim ellen mennék.
26.
26.
DON GONDOCS
#24: Mellé. Seggeszkinek szólt.
Amúgy aki teheti próbálja ki, de nem veszítesz semmit ha kihagyod. pont
25.
25.
NECROSMOKE
#2: Ahogy mondod...vagy írtad, bocs.

Amúgy nekem megvan a GOTY.
Egy zseniális gém. A sztori ÛBER ! A multi meg egy FOS ! ( most kövezzetek meg, de ez van )
Most épp a Fireflies-al kell végigvigyem a journeyt/12 hétig túl kell éld multiban ( Hunters-el már megvan, DLC-k is megvannak ) És akkor semmi nem állhat a platina útjába.
24.
24.
-Cash-
#23: A vallásom sajnos tiltja hogy konzolra költsek a millióimból :D
23.
23.
DON GONDOCS
Lol már megint itt ez egysejtű, legalább vegyél egy ps3-at majd próbáld ki a játékot utána mondj véleményt. Köszi.
22.
22.
-Cash-
#20: Tudom hogy troll mert láttam már pár helyen. Ismertető jelei az "rdr,gow,tlou,gta5" meg a "gagyi pc-exek". Erről szól az élete. De én ki szoktam hozni a sodrából :D
21.
21.
-Cash-
#20: Érzelmeket azt nem is, maximum egy jó kis filmdráma. A történetek igazából sosem hatottak meg a game-ekben ez igaz. Sokkal inkább a lehetőségek, összetettség. Nem nekem nem a pacman való, inkább valami hardcore stratégia vagy rpg, ami kihívást jelent szellemileg. Lehet mellette történet de számomra másodlagos.
20.
20.
A Pulyka
#9: "nem értem hogy lehet érzelmileg komolyan venni grafikát"

Nem is a grafikát kell komolyan venni. Ezekszerint egy játék nálad nem válthat ki érzelmeket? Igy hogyan éled bele magad a torténetbe? Valszeg sehogy. Neked a pac-man valo, a Last of us biztosan nem. Pont annyira is vagy komolytalan.
Hundor meg egy troll, és az ilyenekkel lakik jol, mint te.
17.
17.
keiji maeda
#9: ne haragudj öreg de te nagyon el vagy tévedve, a Last of Us véletlen se az a kategória mint a Heavy Rain , vagy a Beyond Two Souls , előbb játsz már végig valamit mielőtt okostojást kezdesz játszani .
11.
11.
Aanash
#6: Meg tudlak érteni abszolút nem nagy szám a The Last Of Us.
Jó ez csak az én véleményem,én inkább a nyitott világú játékra költök mint ugyanazon a pályákon végig menni újra és újra...
8.
8.
pszihoapu
#7: koszi, igazabol ilyen lelkesito szovegre szamitottam, meg nem adtam fel teljesen, hogy leszedjem a foliat a LoU-rol.:)))
(a hetvege tuti kiesett, asszonnyal kell coopban jatszanom divinity-t:D)
7.
7.
JBoy
#6: Nem tartalak hülyének, de a Last of Us-el kellet volna kezdened szerintem. Vedd elő és told végig, a helyedben én a ps3 előtt pusztulnék a 7vége hátralévő részén. Mondom ezt úgy hogy mindig is a pc-t preferáltam.
6.
6.
pszihoapu
most roppant idiotanak fogok tunni teljesen jogosan.
a Last of Us megjelenesekor (a jatek miatt) vettem egy PS3-at. hamar homar, vettem egy RDR-t meg egy Dragon Dogmat is. hazacuccoltam, kiprobaltam a DD-t(mint igazi inyenc a legjobbat akartam a vegere), nem jott be, kiprobaltam a RDR-t, nem tudtam leloni benne semmit(hujje PC player vagyok) a LoU meg azota bontatlanul pihen a fiokban, a PS3-on meg no a por...
2.
2.
rappit
Money, money, moneyy....
1.
1.
shatterhand
Eleg lenne nekem csak a multi is. Zseniális volt az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...