DiRT Rally - csodás képeken Pikes Peak

Link másolása
Szinte a semmiből jelent meg április végén a DiRT Rally, mely kissé meglepő módon a Steam Early Access rendszerén keresztül érhető el. A játék folyamatosan bővül, így hamarosan érkezik a Hillclimb mód.

PC-exkluzív címként jelent meg a DiRT-sorozat új epizódja, mely egyelőre a Steam Early Access rendszerén érhető csak el. A játékosok már jó véleménnyel vannak róla, pedig még kész sincs - hamarosan új pályák és játékmódok is érkeznek hozzá.

Csodás képeket osztottak meg a DiRT Rally fejlesztői, melyeken az új pályát, a coloradiói Pikes Peaket tekinthetjük meg. A helyszín mellé a Hillclimb játékmódot is megkapjuk, melyről további információk a jövő héten érkeznek majd.


Júniusban egyébként újabb helyszínnel bővül a kínálat, így a németországi Panzerplatte is játszható lesz. Emellett a játék Rallycross móddal és PvP-vel is bővülni fog az év során. A DiRT Rally már megvásárolható a Steamen, mindössze 30 euroért, de később nagy eséllyel drágulni fog.

9.
9.
GAMEROD
Grafikára még gyúrhatnának, én is leszedtem steamről, érezhető rajta a régi jó rally-s hangulat, de azért még van mit csinosítani. Túl sok az egyforma sablon elem a pályákon, érezhető a copy/paste megvalósítás helyenként.
4.
4.
godach
Én az első részekből hiányolom a sárt. Imádtam a homokba kicsúszni és kapaszkodni vissza a pályára is. Colin 1 Remastered kellene.
2.
2.
Grabowsky30+
Ha nem rontják el időközben, marha jó kis játék lehet belőle! Egyenlőre nekem tetszik, rohadt nehéz, minden hibát büntet! Van még rajta mit csiszolni, de már most sokkal jobb, mint az elmúlt évek codi termése úgy együttvéve! Egyenlőre fogalmam nincs, hogyan lehet versenyt nyerni benne, de rész sikereim már voltak! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...