Evolve - megérkezett az arénamód

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 27.
  • Letöltés
Link másolása
Ingyenes DLC-vel bővült az Evolve. Az Arena mód pont az, aminek tűnik: a vadászok és a szörnyeteg egy zárt kupola alatt eshetnek egymásnak kötöttségek nélkül. Itt nincs vadászás és bujkálás, csak színtiszta akció.

Az Evolve frissen élesedett arénamódjában zárt kupolák alatt folyik a vérontás, pályánként öt kupola létezik, így összesen 70 fix arénában eshetnek egymásnak a vadászok és a szörnyeteg. Nem kell a szállítórepülőre várni, nem kell becserkésznünk a fenevadat, akinek még bujkálnia sem kell. Itt addig folyik a küzdelem, míg valamelyik fél fűbe nem harap. Minden meccs három körből áll.


Minden vadász és szörny egy perkkel kezdi a küzdelmet, utóbbiak a második fejlődési fázisban startolnak, 50 százalékos pajzzsal. Noha a rém fejlődhet is, a zárt helyszín és a pergős csaták alatt erre nem sok lehetősége lesz.

A szörny legalább variálhatja a képességeit, ellenben a vadászok perkje mindig fix marad, és halál esetén csak a következő körben éledhetnek újjá. 

5.
5.
Prax
Megjelenés után 1-2 héttel már nem is nagyon lehetett hallani erről a játékról,vagy engem nagyon elkerült mindenféle infó, pedig több streamer/youtube-er is tolta, aztán semmi.
4.
4.
DON GONDOCS
Már a kezdetektől halálra volt ítélve a játék. egy ilyen 4v1-be nem lehet annyi tartalmat pakolni hogy hosszú távon is szórakoztató maradjon.
3.
3.
pocok6464
SwitcX lehet hogy igen lehet hogy nem xD
Én mondjuk egy hónap alatt meguntam.
2.
2.
PaulMarloW
ezt vártam én jó kis harc
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...