Assassin's Creed: Rogue PS3, X360

A korábban Assassin's Creed: Comet kódnéven futó játék egy, az Atlanti-óceán partvidékén hajózó templomos matróz tevékenységét követi majd.
Típus: Akció, Kardozós, Történelmi

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.

Újabb Assassin's Creedek tartanak a Switchre?

Egy görög üzlet webshopjára került ki idő előtt (vagy tévedésből, ki tudja) egy Switchre szánt Assassin's Creed-csomag adatlapja, amely szerint a Black Flag és a Rogue epizódok is tiszteletüket teszik a Nintendo konzolján.

Íme, a Games with Gold februári játékai

Februárban is lesz miből szemezgetni a Gold-tagság előfizetőinek. Egy retroplatformernek, vagy egy partijátéknak örülnétek jobban? Jedinek vagy asszaszinnak öltöznétek inkább farsangkor?

Assassin's Creed-ruhákkal bővíti kínálatát a Ubisoft

Assassin’s Creed Kinetic Collection néven atlétikai ruhakollekciót mutatott be a Ubisoft mindazok számára, akik a kora reggeli sötét órákban edzve is a fényt szeretnék szolgálni.

Utolsó traileren a felújított Assassin's Creed: Rogue

Végre befutott a 2014-ben megjelent Assassin's Creed: Rogue felújított kiadása, ami a mai napra eső premier alkalmából természetesen kapott egy utolsó előzetest, amit a hajtás után meg is leshettek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékosnak lenni ezen a héten (is), számos ígéretes játék kerül boltokba a következő napokban. Kalózkodunk, megszökünk egy börtönből, és egy messzi-messzi királyságba is ellátogatunk majd.

Assassin's Creed: Rogue Remastered bejelentve

Igaznak bizonyultak a korábbi értesülések, a Ubisoft tényleg felújítja az Assassin's Creed: Rogue-ot, a remastered-változat márciusban landol PS4-en és Xbox One-on. Az erősebb konzolokon 4K-támogatásnak is örülhetünk.

Assassin’s Creed: Rogue - tényleg jön a HD-kiadás?

Az egyik olasz viszonteladó honlapján felbukkant Assassin’s Creed: Rogue HD most már egy hitelesebb forrásnál is felütötte a fejét, miután a koreai korosztály-besorolásért felelős szervezet oldalán is adatlapot kapott a HD-kiadás.

Assassin’s Creed: Rogue - jönnek az új verziók?

A generációváltás után jelent meg az Assassin’s Creed: Rogue Xbox 360-ra és PS3-ra, így talán az új konzolok tulajdonosai figyelmen kívül hagyták az egyébként jól sikerült részt. Lehet, hogy hamarosan pótolhatják.

Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!