E3 2015: PS4-re és Xbox One-ra is jön a Brothers

Link másolása
Igaznak bizonyultak a pletykák, és a két jelengenerációs konzolra is megjelenik a Starbreeze által fejlesztett Brothers: A Tale of Two Sons. A több év játéka díjat is bezsebelt játék a két konzol mellett mobilokra is megvásárolható lesz.

Túl sok hozzáfűznivaló nincs: PS4-re, Xbox One-ra és mobilokra is megjelenik a Brothers: A Tale of Two Sons. A játék minden eddigi extrát megkap, így lesz benne fejlesztői kommentár, valamint hozzácsapják a soundtracket és a koncepciós rajzokat is.

A Brothers eredetileg 2013-ban jelent meg, és mind kritikailag, mind pedig a játékosok körében osztatlan sikert aratott. Több év játéka díjat is kiosztottak neki, emellett nálunk is jól szerepelt. A cím mind a PS Plus, mind pedig a Games with Gold kínálatában szerepelt már, de Steamen is csak pár euróba kerül. Bátran kijelenthetjük, hogy a játékkal már csak az nem játszott, aki nem akart.

Pontos dátumot nagy eséllyel az E3-on kapunk az új verziókhoz.

3.
3.
Anno az elejét megnéztem walkthrought-ban és az után tetszett meg nagyon. Most pihentetési szakaszban van, hogy mire nekiállok maximum csak nyomokban emlékezzek dolgokra belőle. Amúgy nekem is valami "hétközépi őrület" során lett meg...
2.
2.
XuChi
Bizony szomorú!! Besíros story!!
1.
1.
p3ti
Akkor szedtem le mikor ingyenes volt a GOLD -al. Nagyon szép és szomorú játék - nekem messze az egyik legemlékezetesebb arcade játék amivel valaha játszottam - mindenkinek ajánlom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...