E3 2015: Godling információk és trailer - frissítve!

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A PlayStation Blogon mutatkozott be az egy évvel ezelőtt alapított Solfar nevű csapat első játéka, a Godling, ami, ahogy a neve is mutatja, egy istenszimulátor lesz, és erősen épít majd a Project Morpheusra.

A Godling a frissen alapított Solfar első fejlesztése lesz, a játék az Unreal Engine 4-et használja, és támogatni fogja a Project Morpheust is.

A játék kezdetén még gyerekcipőben járó istent fogunk alakítani, feladatunk pedig az lesz, hogy a minket körülölelő csodálatos természeti világot életre keltsük, nyugalmát biztosítsuk. Fiatal "gyerekként" óvatosan fogjuk megtenni a kezdőlépéseket a csodákkal és érdekességekkel színesített játék világában, de hamar rá fogunk jönni, hogy bőven akad majd ránk leső veszély is. És bizony ezek közül az egyik mi magunk leszünk.

Hamar megtanuljuk majd, hogy nem csak mi rendelkezünk félelmetes hatalommal, nem csak mi tudjuk jobbá, virágzóvá tenni a világot. Cserébe viszont alakíthatóak a képességeink, ezzel elkerülhetjük, hogy egyetlen rossz döntésünkkel is leromboljuk mindazt, amit felépítettünk.

A Godling egy belső nézetes, virtuális valóságra erősen építő kaland lesz, amiben fontos szerep jut majd a természetnek, amit mi magunk fogunk formálni. A játék legfőbb kérdése az, hogy a megszerzett hatalmat és erőket hogyan fogjuk majd használni. A döntés a mi kezünkben van. Dönthetünk úgy, hogy gondoskodóak, kötelességtudóak leszünk, de dönthetünk úgy is, hogy mindent felégetünk magunk mögött, és mindent tönkreteszünk.

A bejelentés szerint a játék innovatív módon kombinálja majd a Project Morpheusszal való bámészkodós és a DualShock 4 kontrollerrel történő, egyéb interakcióra épülő irányítást. A készítők azt szeretnék, ha a kettős párosa lehetővé tenné a játékos számára, hogy a Godling világában, vagyis a saját világodban a lehető legintuitívabb úton tudj interakcióba lépni a környezeteddel.

Sólfar csapatáról egyébként érdemes tudni, hogy izlandi stúdióról van szó, három alapítója van: S. Reynir Hardarson, a CCP társalapítója, Dr. Kjartan Pierre Emilsson, az EVE Online vezető dizájnere és Thor Gunnarsson, a CCP üzleti részlegének korábbi vezetője.

A játék PlayStation 4-re fog megjelenni, egyelőre nem tudni, mikor.

Update! Befutott a bemutatkozó trailer.

5.
5.
Stormblast
Az ilyen játékok egyszerű techdemóknak tűnnek nekem.
4.
4.
Red-E-Kamp Van
A videóról az jutott eszembe, nagyjából, hogy "jajj, ég az udvar! hamar-hamar!"
Persze biztos ettől több lesz.
3.
3.
mestermagyar
#2: De, hogy ne csak ps4-re jöjjön xd.
2.
2.
giga321
Érdekes koncepció csodálatos grafikával es jön ps4-re ennél több nekem nem is kell. Jöhet.
1.
1.
GAMEROD
Nem tudtam mi hiányzik a játékiparból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...