E3 2015: Ne várjunk a Mass Effect Trilogy-ra

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 17.
  • Érdekesség
Patrick Söderlund, az EA Studios alelnöke a Game Informernek megerősítette, nem tervezik, hogy elkészítik PlayStation 4-re és Xbox One-ra a felújított, mind a három Mass Effectet tartalmazó Mass Effect Trilogy-t.

A Mass Effect: Andromeda bejelentésével egészen új fejezet nyílik majd a sorozat történetében, hiszen Shepard és kompániája trilógiája után egy egészen új főhőst és sztorit kapunk majd. Éppen ezért teljesen kézenfekvő lenne, ha az Electronic Arts a 2016 végén esedékes premierig leporolná a franchise első három részét.

Az EA Studios alelnöke, Patrick Söderlund a Game Informernek azonban elmondta, az Electronic Arts egyelőre nem tervezi, hogy elkészíti a PS4-es és Xbox One-os, felújított Mass Effect Trilogy-t. Söderlund ugyana elárulta, hogy eljátszottak a gondolattal, és fel is tették a kérdést, vajon mi lenne jobb, ha a BioWare a remastered változatokon vagy egy teljesen új IP-n dolgozna, de végül úgy döntöttek, hogy utóbbi mellett teszik le a voksukat.

Hogy ebben mennyire játszott közre, hogy Söderlund szerint senki se szereti a felmelegített káposztát, nem derült ki, de talán mindegy is.

A Mass Effect: Andromeda 2016 végén, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

13.
YuriLexandro
#12: Pontosan trilógia DLC-k nélkül, kinek éri meg? Akkor mikor kiadtak, plussz hozzá a DLC vagy még 60 euro lett volna, 2szer annyi mint az alap trilógia.
12.
Macifasz
Amúgy mostanában tervezek PS4 vásárlást, de mivel mindhárom rész megvan PC-re, így annyira nem háborított fel a hír. Az már inkább, hogy annó, amikor kiadták egy pakk formájában, amiben mind a 3 rész benne volt, akkor olyan verziókat raktak bele, ami nem tartalmazta a DLC-ket. És ezt a mai napig nem értem, hogy ezt még is így miért. Illetve értem én, a pénz miatt, de akkor se tartottam korrekt dolognak.
11.
Macifasz
#2: Innentől kezdve mindig ezzel fogsz érvelni? :-D De most komolyan. Mi lesz majd? Nem jön éppen jó játék Boxra, és majd azzal fogod megvédeni a konzolt, hogy ti legalább tudtok a régi játékokkal is játszani? :-D No offense persze, csak nem értem, hogy miért kell azonnal, az első HSZ-ben (a részedről első) beszólni egy PS tulajnak.
10.
YuriLexandro
Nem kell ide remastered verzió, mindhárom platformra csak adjanak ki egy olyan verziót amiben benne van mind a három rész és az összes DLC, mert ez elég tré hogy mindent egyesével külön külön kell megvenni, hiába mondjuk 20 Euro a mass effect 3 de hozzá a DLC-k még 40-50 euro (most csak mondtam valamit). No meg persze az se mindegy milyen nyelven regisztráltad mert akkor bizonyos DLC-k nem is lesznek elérhetőek... Vicc
6.
Yanez
Nekem jól jött volna, mert épp tervezem megkezdeni a szériát, kb év vége felé. Persze tolhatom PS3-on, vagy PS4-en a Psnow-on keresztül, de azért nagyon örültem volna egy kipingált trilógiának. Talán épp ennek a legjobban!

Apropó, magyarosítás csak pc-n van?
5.
maktub
Emiatt nem lesznek álmatlan éjszakáim.
4.
GAMEROD
Remélem visszaadja azt a hangulatot amit az előző részek, és nem lesz elcseszve. Magyar feliratról pedig álmodni se merek mióta EA logó van az elején.
3.
ADMlN
Szegény Spectrum, sírni fog.
2.
Gerovner
#1: Még jó, hogy mi tudunk enélkül is Xbox one-on játszani.:)
1.
dante92
Felháborodás, hogy nem lesz még egy remastered játék ps4-re: 3...2...1...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...