E3 2015: Multi is lesz a Mirror's Edge: Catalystben

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 18.
  • Hír
Link másolása
Mármint ne hagyományos kompetitív multira gondoljatok, mert ilyen nem lesz a játékban. Az aszinkron multi a kampányon belül fog élni, más játékosok egy kicsit befolyásolhatják a mi játékunkat.

Multiplayer is lesz a Mirror's Edge: Catalystben, ám ne kompetitív, vagy kooperatív módokra gondoljatok. A DICE fejese, Patrick Bach szerint két játékos fizikailag soha nem fog találkozni a játékban, de attól még kapcsolatot létesíthetnek egymással.

Egyfajta aszinkron kapcsolatról lesz szó, melyben más játékosok némileg befolyásolhatják a mi játékunkat. Faith egyik legfőbb feladata az lesz, hogy a városában elszórva található hirdetőtáblákat meghackelje - ezek folyamatosan a nagyvállalatok propagandáját sugározzák. A feltört hirdetőtáblák aztán megjelennek a barátaink játékában is. Ha pedig különféle versenyeket indítunk a kampányon belül, a ranglistán láthatjuk majd a cimboráink eredményeit is.

Bach szerint a játékosoknak nem mindig van idejük arra, hogy együtt játszanak, különösen egy olyan hatalmas városban, mint Glass. Bár a DICE-nál a fejlesztés elején szóba került a hagyományos többjátékos mód is, de végül elvetették, mert a kevésbé udvarias játékosok trollkodása betett volna a játékélménynek.

2.
2.
PaulMarloW
multi benne elég érdekes lenne
1.
1.
Khaszás
Kár hogy a multit kihagyák belőle első részből is hiányoltam ez a time trial szerű megdönthetem a rekordodat dolog jó jó de sokkal jobb lenne ha egymás mellet szaladnak versenyeznek az emberek akár lökdösődést is belerakhattak volna..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...