E3 2015: További Xbox One-játékok jöhetnek PC-re

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a Microsoft tényleg komolyan gondolja a PC egyre intenzívebb támogatását. A legújabb pletykák szerint a felújított Gears of War mellett ugyanis további Xbox One-os játékok is átköltözhetnek majd.

Az idei első E3-as PC Gaming Show-n jelentette be Phil Spencer, hogy a Microsoft E3-as konferenciáján leleplezett Gears of War: Ultimate Edition nem csak Xbox One-ra, de PC-re is meg fog jelenni, és elkíséri majd a Killer Instinct is.

A legújabb pletykák szerint a redmondiak itt nem állnának meg, és a Windows 10 megjelenése után további Xbox One-on már megjelent játékokat is elérhetővé tennének PC-n. A szóbeszédek szerint a sort a Sunset Overdrive, illetve a Halo: The Master Chief Collection folytathatja, a hivatalos bejelentésre pedig az idei Gamescomon kerül sor, többek között a Quantum Break, a Scalebound és az új Crackdown társaságában.


Az MTW nevű Twitter-felhasználó szerint a Halo: The Master Chief Collection többek között Azure-erőforrású dedikált szervereket és 4K-támogatást is kapni fog. A Bungie játékának PC-s feldolgozása kapcsán egyébként Major Nelson is biztatót twittelt, amikor egy rajongó arról írt, hogyha a Microsoft tényleg szeretné magához édesgetni a PC-s játékosokat, akkor jól tennék, ha a Master Chief Collection is jönne PC-re - erre Nelson azt válaszolta, hogy "az üzenetet megkapták".

Ti milyen Xboxra már megjelent játékot látnátok szívesen PC-n?

65.
65.
sloth
#64: nem kell a talán
64.
64.
Mr.Dead
#61: Talán a legjobb exkluzív volt X360-on...
63.
63.
supair
#57: ...jesszus.....
Srácok mutassatok kijáratot ennek a mikulásnak.
62.
62.
crytek
#61: PC-re van az első meg a 3. része.

Így értelmes lenne kiadni a 2-öt is végre. Főleg úgy hogy xbox 360-ra már a lőtéri kutya se veszi míg 0 munkával a pc-s portból elmenne 2-300 ezer db is alsóhangon.

De az a vicces hogy most wikin átnéztem az xbox one felhozatalt és hát keményen van a Forza, Halo, Gears of War ami jó volna pc-re . Xbox 360-on sokkal több game van aminek a portján szívesen látnám pc-re.
61.
61.
PaprikaJancsi
#59: Mi jó annyira a Fable-ben ? Én csak a 2-t vittem végig, de nem mondanám egy nagy hűha játéknak. Egynek elmegy.
60.
60.
PaprikaJancsi
#57: Savanyú a szőlő öreg :D
59.
59.
crytek
#58: Nekem tökmindegy ezeket pont leszarom mint írtam Fable 2 és Forza akármennyi kell és jó világ van!
58.
58.
kopic
#56: Scalebound, QB, Crackdown-t nem jelentik be pc-re csak a Gamescomon lesznek ott...
57.
57.
Megmondókapitány
Hála istennek, pusztuljanak az XO exkuzívjai, az a konzol amúgy se sokat ér. Jönnek majd még a gears of war részei is, idővel a forza is, aztán már senkinek nem kell majd az XO, csak idióta fanatikusoknak :D Bezzeg a ps4-nél.... :)
56.
56.
crytek
"Sunset Overdrive, illetve a Halo: The Master Chief Collection folytathatja, a hivatalos bejelentésre pedig az idei Gamescomon kerül sor, többek között a Quantum Break, a Scalebound és az új Crackdown társaságában."

Hagyják a pi**ába ezeket a szarokat. Inkább Fable 2 és Forza akármelyik jöjjön pc-re! Azokat a fa**ért nem merik kiadni :(
55.
55.
vegeku2003
Jöjőn minél több játék mert nekem csak playstation van xbox nem de ha lesz gépen sok xboxos játék az olyan lesz mintha minthárom konzol meglenne haha :P
51.
51.
Akee92
Én röviden és tömören összefoglalva csak annyit mondanék, hogy ez totális baromság. Oké a Gears of War-t kihozzák PC-re, ha jól meggondoljuk teljesen rendben van, az eredeti verió is megjelent rá. A Halo számítógépes megjelenése sem lenne ördögtől való dolog, hiszen az első 2 rész is volt PC-re, meghát régóta pletykálják a dolgot. De hogy a Sunset Overdrive... A Microsoft sem zakkant meg, egy ilyen ostoba lépéssel csak maguk alatt vágnák a fát.
48.
48.
JackBauer
#25: A 150 tényleg kevés, de a 400 ezer is túlzó, 250-270 ezer Ft elég.
47.
47.
JackBauer
#46: A PC vs Konzol war csak a gyökerek fejében létezik, értelmes ember fejében nem fogalmazódik meg ez. A való életben sosem találkoztam ilyen személyekkel szerencsére, csak a gamer oldalakon ők azok akik teleszemetelik a híreket a kommentjeikkel, ettől függetlenül ők a kisebbség.
46.
46.
Spectrum
A konzol-PC vitában engem az E3 nem igazán győzött meg arról, hogy vissza kellene a PC-re térni. Igazán csodálatos grafikájú játékokat prezentáltak mind az MS-, mind a SONY-konferencián.
Kicsit úgy érzem, hogy valakik próbálják másokra átragasztani a "nekem semmi sem elég, mindig több és több kell, nem elégedek meg semmivel" mentalitást.
Ha elégedett vagy a konzoloddal, máris gyűlölnek érte.
Ezért ilyen sikeresek a bevándorló-ellenes plakátok is, meg úgy általában minden, ami most a politikában folyik. Gyűlöletet kelteni úgy tűnik, sokkal könnyebb, mint a másik iránt egy kis tiszteletet tanúsítani.
A táborok egymást győzködik, röpködnek a "masterrace", "fanboy", "igénytelen hülyegyerek" stb. jelzők. Komolyan, mintha az életünk függne tőle.
El vagyunk szállva nagyon, úgy érzem. Ez lehet a nyugati civilizáció bukásának küszöbe. Szaré-húgyé marjuk már egymást. Szolidaritás nulla, empátia nulla.
El kéne kezdenünk kimászni ebből és figyelni azokra a kommentekre, amik nem erőszakkal meggyőzni akarják a másikat, hanem tényleg "csak" kifejezik a véleményüket, valami moderált formában. Én magam is szívesen tanulnék ezekből a kommentekből, mert most csak azt látom, hogy lassan minden topikban hergeljük egymást.
43.
43.
Thor Vath
#11: Én igazi gamernek tartom magam, tehát GAMERNEK, aki szeret játszani. Az, hogy mi a fene van a gép dobozában, amin játszom, rohadtul nem érdekel, felőlem mókusok is hajthatják, vagy kis manók, bele nem néztem egyszer sem. Ezért nem fog váltani a konzolgamerek többsége PC-re. Veszek egy konzolt, aztán oldják meg a fejlesztők, hogy szép legyen rajta a játék és évekig le van róla a gond. A mikrómban sem cserélgetem félévente az alkatrészeket, hogy jobban melegítsen, pont annyira nem érdekel mitől megy, mint a PC-m. Én csak használom, köszi :D
42.
42.
bane
#34: A PC Gaming Shownál gondolkoztam el, hogy okés bejelentittek a GoW-ot PCre, mert ti annyira a PC közösség mögött akartok állni! De akkor azt szeretném tudni, hogy az Xbox-osok mögött ki a fene áll? Mert szerintem az volna a legjobb ötlet, hogy az Xboxosoknak egy fajta exclusiveokat kellene gyártani és a PCseknek egy másik fajtát, mert így már az én "nem akarok PCn játszani, mert nézegesse a gépigényket az akinek két anya volt" hozzáállásomból az lesz, hogy összerakva tok egy PCt
38.
38.
Irasalgor
#25: 180 ezerért vettem gépet nemrég, és 1440-es felbontásban vígan fut magason a Unity meg a Witcher 3 is
34.
34.
simon 555
Kezdem bánni az XO vásárlást, lassan semmi éttelme mert minden ami nincs PS4-re az van PC-re. XO árához hozzátettem volna még1x annyit és összerakhattam volna egy pc-t...
Ennyire ki akar baszni magával az MS? Mi a frászért venne bárki XO-t ha nincsenek rá exkluzívok? A konzol lényege az exkluzív címek...
28.
28.
#20: Na ja :D Azt viszont már nem mondja hogy nincs rá semmi ami AAA
Tényleg megéri a gamer pc..:D.beleölsz egy csomó lóvét,játék meg nincs rá... LOL
27.
27.
turi
#11: Meséld már el milyen gépet raksz össze 110e ft ból! :DD
26.
26.
Neo1989
Nálam csak a Gears 4 lenne mivel az FH 2 megvan 360-ra bár ha jön az FH 3 annak örülnék PC-n.
25.
25.
Inferno
#23: Annyit elfelejtettem abban igazad van h 150-ből kilehet hozni egy gépet de akkor ezekkel e tripla A-s játékokra ne gondoljon az ember mikvel ezok mind zabáljék a gépet pl. Free-to-play és steames stratégiai és nem gépigényes játékokhoz persze h annyiért tudsz vásárolni de ha kicsit grafibuzi vagy mint énis és vagy ez a másik a 60 fps megszállott akkor bizony elkell az a plussz 100-150ezer a gépedbe sajnos
24.
24.
Egyébként baromi logikus. Ha megnézitek a konzolok létjogosultsága egyre kisebb, az emberek elkezdtek játékokat venni PC-re a konzolok egyre jobban eltolódnak a PC-felé és pont a Witcher 3 mutatja meg a világnak, hogy csak PC-s címként is képes rentábilis lenni egy cím ha minőségi.

Ma már nem éri meg sem konzolt venni, sem gyártani, ha az emberek megveszik a címeiket akkor a fejlesztőnek is jó, hogy kevesebb platformot kell támogatnia, nekünk jó, hogy minden címmel játszhatunk és nem kell több gépet venni. El kell érni, hogy minnél többen vegyenek játékokat, baromira kellene tolni a Steam-et ( akár natív Windows 10 támogatás ( előre telepített kliens a saját szarjuk helyett például ) és nem is lenne olyan rossz senkinek... De szép világ is lenne... :D
23.
23.
Inferno
#20: Hmmm annyira tudtam h vki ilyet fog írni kontrának na előtte pont annyiért volt gépem persze a gyengébb játékokat még vitte de aztán felrektam rá egy Far Cry 4-et és még low graffal is felzabálta a gépet kemény 16 fps-sel ment a Unityt meg már meg se mertem próbálni :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...