Unreal Engine 4 - egy új techdemó próbálható ki

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 20.
  • Videó
Link másolása
Minden vágyad virtuális sétát tenni egy londoni apartmanban? Akkor most az Unreal Engine 4 asszisztálásával megteheted. Egy látványos techdemóról van szó, amit ingyen letölthetsz és kipróbálhatsz.

Az Unreal Paris Appartmentről elhíresült rajongó, Benoît Dereau rakta össze a legújabb techdemót, amelyben virtuális sétát tehetünk egy fotorealisztikus londoni lakásban. Az alkotónak három hétig tartott összerakni a programot, amely támogatja az Oculus Riftet, a V-Syncet, és a 4K felbontást is.

Egy biztos, lenyűgöző élményben lesz részed, ha bírja a géped. A techdemót innen tudod letölteni.

63.
63.
medson
Azt azért elfelejtették említeni hogy csak egy kis szobát tudsz bejárni, nem úgy mint a vidiben.
61.
61.
Stranger
#60: Próbáld ki, 5 éves középkategóriás hardverrel már élvezhető teljesítményt kapsz. Persze felbontás függő is.
60.
60.
kopic
Magam alá csokiztam.
Ehhez milyen gépigény kell ? Tudja vki ?
59.
59.
randall13
#58: Egyáltalán mi az, hogy gamer pc? Ugyanolyan hangzatos, de semmitmondó kifejezés, mint a hardcore gamer.
58.
58.
siedrenn
Csak egyetlen rövidke mondattal szólnék hozzá az itt ismét kialakult konzol-pc vitához:
A konzolok csakis olyan mértékben tekinthetőek feleslegesnek, amennyire a gamer pc-k.
Értelmezzétek, és gondolkodjatok el rajta.
57.
57.
Lev576
Sziasztok, hogyan tudom elindítani a demot?Letöltöttem, de errort ír ki, mikor futtatni akarom az exe-t.Kell hozzá valami program?
56.
56.
randall13
#55: Golyós egerekkel talán, de az optikai érzékelősökkel bármilyen felületen el lehet lenni. Ha nincs asztal, akkor a kanapé karfáján használod az egeret, vagy ha az sincs, akkor a lábadon. De ezek ilyen tök triviális dolgok.
A Steam is Windows-zal indul és magától bejelentkezik, szóval ezt sem értem. De ha ez sem elég, még mindig ott a Steam Link, amit már elő lehet rendelni.
A konzolok meg igen, életképesek. De ez nem jelenti azt, hogy nem feleslegesek.
55.
55.
tsulok
#54: Nem a vezetékkel van bajom, hanem hogy asztal nélkül kínos az egérrel bármit is csinálni. Igen ismerem a Big picture-t, ezért is írtam pl h már sokat javult a helyzet, de ehhez is még először be kell jelentkeznem, el kell indítanom a steamet. Majd ha a steam os sikeres lesz és lesz normális játéktámogatás akkor gondolom ez a gond is megoldódik.

"Mert ugye mi van akkor, ha nekem PS4 kell, de nem áll kézre a dualshock?"
Nem veszel PS4-et. Ennyit írtam h szerintem kényelmesebb a nappaliban a konzol mint a pc, meg ott vannak az exkluzívok és ezek miatt szerintem még mindig életképesek a konzolok.
54.
54.
randall13
#53: Léteznek olyan csuda technológiák, hogy vezeték nélküli egér. De a Steamet is lehet Big screen módban használni, sőt, ha jól tudom, a beállításokban van is olyan opció, hogy eleve így induljon. Szóval nem értem mi itt a probléma.
Ha pedig kényelemről van szó, nekem nem az jut eszembe, hogy most 6 vagy 8mp alatt bootol-e a rendszer, hanem hogy olyan kontrollerrel játszom, amivel csak akarok. Mert ugye mi van akkor, ha nekem PS4 kell, de nem áll kézre a dualshock? Na PC-n ilyen problémával nem találkozik az ember, mert van vagy 100 féle vezérlő.
53.
53.
tsulok
#51: "Miről beszélsz??? :D SSD-vel kb 6mp a boot időm. (MINDKÉT KONZOL SOKKAL TÖBB IDŐ AMÍG ELINDUL!) És húha 2x kattintani kell.."
Én a nappaliról beszéltem. Ott szerinted egyáltalán nem kínos egér, kontrollere között válogatni, elve kanapéból egérrel bármit is csinálni?

"Ja és a gépem nem került többe, mint egy XONE, vagy PÉESNÉGY."
Nem tudom hogy jön ide, senki se jött az árakkal. Nem mondta hogy drágább, mert nem is gondlom hogy így van. Azt mondjuk nem hiszem, hogy a géped kijött egy konzol árából. Csak a VGA meg egy kisebb ssd ~75k. 45K-ból még kell memória, alaplap, cpu, táp, hdd(vagy nagyobb ssd), gépház.
52.
52.
logic5
#45: Én próbáltam, és semmi gond nincs vele... Állj le, mielőtt még nagyobb hülyét csinálsz magadból. Idióta
51.
51.
logic5
#37: Miről beszélsz??? :D SSD-vel kb 6mp a boot időm. (MINDKÉT KONZOL SOKKAL TÖBB IDŐ AMÍG ELINDUL!) És húha 2x kattintani kell.. DE.. Egy "szutyok" R9 280-on mindent fullhd-ban játszok, maximális részletesség mellett, és nem 900p-ben, meg stb. Ja és a gépem nem került többe, mint egy XONE, vagy PÉESNÉGY. Nincs miről beszélni. Bizonygatod a hülyeséget, de azt sem tudod mit beszélsz. Ez Magyarország..
43.
43.
Big Boss
"Mikor már látom hogy van legalább 40 hogyha nem több hozzászólás ott már tudom hogy valami hatalmas farokméregetés van." Jól jönne valami szerkesztés gomb.
42.
42.
Big Boss
Na mi van itt?!! Ja hogy csak a szokásos "jön egy okos és ő aztán jól megmondja meg méregeti hogy neki nagyobb. Mestermagyar (...) írd le nyugodtan a véleményed és mindenki okosabban tenné hogyha úgy kezelné az ilyeneket hogy a kutyát se érdekelje ésakkor mindenki megkiméli magát az agyérgörcstől. Mikor már látom hogy van legalább 40 h nem több hozzászólás ott már tudom hogy valami hatalmas farokméregetés van. Godach te egy okos srác vagy hagyd az ilyet lógva. Majd azthiszi hogy ezzel viszi valamire vagy hogy esetleg a munkahelyén (ha nem 15 éves kisgyerek) sz@rlapátolás közben az alkoholista Józsinak feldob egy Konzol VS Pc vitát aztán kinevezik főnökké. Nem tudom elhinni hogy az ilyen embernek nincsen nagyobb problémája az életben. Remélem mestermagyar nekem is jól megmondod ahogy kell. De hogy hozzászóljak PC-m meg Konzolom is van és nem éreztem soha hogy nekem valamiféle küldetéstudatból szidni kellene egyiket másikat. Na ez a felesleges és gyerekes dolog barátom. :) De megértjük hogy unatkozol és valamit mondani kell mert odamondás nélkül unalmas az élet. Mindkettőnek van előnye hátránya de én nem fogok teleharsogni oldalakat hogy bizonygassam melyik a jobb. Amúgy Konzol a király ;) És azért mert azt szeretem. Ilyen egyszerű. Bezzeg régen nem próbálták nagy szavakkal meggyőzni az embert hogy miért azt szereted inkább szeresd azt. Az embernek az jött be és kész nem volt aki egyből ugrott hogy jól megmondja. A PC-m szinte csak munkára használom. Na joéccakát.
40.
40.
mestermagyar
#37: Nem egyértelmű természetesen az ilyen marketing mert akkor letiltanák.
37.
37.
tsulok
#32: "Mit tudnak többet egy PC-nél?"
Sztem kényelmesebb használni. Kontrollerrel bekapcsolom a gépet és pár másodpercen belül már játszatok is. Windows-nál ez egy kicsit körülményesebb. Nappaliban még mindig nem tökéletes a PC, bár már sokat javult a helyzet.

"Csak a sok hülye marketinggel elhitetik az emberekkel, hogy a PC az ördögtől való, mert nem elég hogy drága, de még minden hétvégén új videokártya is kell bele."
Kíváncsi vagyok hány olyan MS,Sony,Nintendo marketing anyagot találsz ahol ezeket verik az emberek fejébe.

"De ez meg igazándiból nem a konzol, mint hardver előnye, hanem a Sony és Microsoft zsebének mélysége."
Igen az exkluzívok a fő érv a konzolok mellett. Mi azzal a baj, hogy pénzt invesztálnak játékokba? A normálisabb kiadók közé tartoznak. Rengeteg olyan játék van ami nem-, vagy nem ilyen formában jelent volna meg, ha nincsenek a konzolok.
36.
36.
arcadia
Basszameg írtam egy hosszút és kilépett:(( nem írom le újra. Lényeg: igazad van randall (részben) volt szó fps számokról, tripla A konzol exkluzívokról és a vége az volt, hogy azért egy kicsi laptopom amin heroes3 at nyomatok ami igen: one of the best game ever:))))
35.
35.
mestermagyar
#31: A személyeskedést ő kezdte. Én valami frappánsat akartam kitalálni. xd

Hol írtam, hogy bosszant. Engem az bosszant, hogy TI láttok a csőben és nem én. Hogy amikor a konzolok feleslegességét vitatom, akkor valami liberális emberi jogokról és egyenlőségről kezdtek el makogni hogy mindkettőnek megvan a helye meg mindenki hagyja békén a másikat. Ti ilyenkor átgondoljátok hogy mit akarok elmondani? Hogy én érvekkel alátámasztom hogy miért felesleges a konzol mint platform? Mert ti elkezditek valaminek a léte mellett érvelni ami mellett nincs érv?
33.
33.
randall13
#30: És igen, mire leírtam a kommentem, már ide is talált az emlegetett közönség :D Ha megelégszel konzolon a 720p-vel, 30fps-sel és a medium grafikával, akkor nem értem, hogy PC-n miért kell mindenkinek egyből ultra settings 4k-n 120fps-sel...
32.
32.
randall13
#26: Pedig van abban valami, hogy tök feleslegesek. Mit tudnak többet egy PC-nél? Igazából semmit. Csak a sok hülye marketinggel elhitetik az emberekkel, hogy a PC az ördögtől való, mert nem elég hogy drága, de még minden hétvégén új videokártya is kell bele. Ráadásul még a játékokkal is sokat kell szöszölni. Na ez mind nettó hülyeség, és maximum az ezredfordulón volt valami alapjuk. Amit a konzolok mellett egyedüliként fel lehet hozni, azok az exkluzívok. De ez meg igazándiból nem a konzol, mint hardver előnye, hanem a Sony és Microsoft zsebének mélysége. Ha nincsenek konzolok, exkluzívok sincsenek, és nem kéne nap mint nap olyanokat olvasnom, hogy melyik platformnak jobbak az exkluzív tartalmai. Amikből nem mellesleg arcpirítóan kevés van az új generációra.
31.
31.
godach
#27: Sosem értettem az ilyen beképzelt, majom felfogást. Legyerekezel mást, holott ezerszer gyerekesebben nyomod itt a nagy igazmondó szövegedet. Ha annyira meg vagy elégedve a PC-vel, akkor minek bosszant téged az, ha valaki konzolon játszik. Eladásokon nem nagyon veszem észre, a hozzád hasonló "temessük a konzolokat" konteókat. Én is használom a pc-t. Én is fotelből tolom, 82 centin a pofám előtt, mégis van vagy 10 féle konzolom. És ugyan olyan kellemesen szórakozom mindegyik előtt. Igaz, nincs 80 ezres VGA a gépembe, de nem is bosszant, amikor te fullextrahádén játszol a gépeden. Csak értetlenül nézem, mégis a rengeteg és fúllbetyárjó pécéjátékod mellett, akkor miért nem azokkal töltöd az időt, minthogy itt koptasd a szád, a hülye konzolosoknak!?
30.
30.
arcadia
Na most, hogy megtudtam felesleges a konzol ki is dobom a retró gyűjtimet. Vagy inkább becserélem egy hiperbrutál Paks -ra ami igaz pár év múlva szart sem fog érni de addig legalább telepítgethetem a hiányzó exe meg ilyen olyan fájlokat, hogy ne faggyon le folyton a letorrentezett milliárd fps -es cod-om... Ehhh sosem fogjátok megérteni a konzol fílinget!!
29.
29.
mestermagyar
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...