The Technomancer - az első gameplay videó

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 21.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett az első gameplay videó a Mars: War Logs és a Bound by Flame alkotóinak új játékából, a The Technomancerből. A közepesen izgalmas mozgókép még nagyon korai változatában mutatja be a címet.

Főleg a The Technomancer harcjeleneteibe enged betekintést a játék első gameplay videója, amelynek a végén - kötelező cliffhangerként - még egy hatalmas, legyőzésre váró bestia is feltűnik. A Spiders 2016-ban befejezik be a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő címet, ennek megfelelően az alábbi mozgóképet is egy erősen korai változat alapján rögzítették - még szinkron sincs hozzá.

11.
11.
Effecta
Hát sajnos nem győzött meg. Kicsit butának tűnik a játék.
10.
10.
kryszisz
Mars: War Logs-ot szerettem, ez pedig annak a világában játszódik, szóval várom. Bound by Flame eléggé tucat-fantasy RPG lett, a vége pedig kegyetlenül el is van húzva, de összességében azért azzal is el lehetett lenni ideig-óráig. Meglássuk ebből mi sül ki:)
9.
9.
dzsiádzsó
Hát nekem rögtön a Star Wars: TFU ugrott be, csak itt elektron kard van :D de abból dupla rögtön, meg ahogy megrázza az ellenfelet és nyomja a kombókat...
Egyébként jó, pár animációk, meg bugok vannak szépen, be is lagol rendesen, de jól néz ki. A hangulata bejön, de dinamikus zene nem ártana, ez valóban elég alpha gameplay még.
8.
8.
br1Koo
Nekem összedoált műnek tűnik a környezet is, meg a karakterek is, és ezt még az sem felejteti el velem, hogy pre-alpha. Ha ilyen lesz, sikertelen lesz.
7.
7.
sebtapasz
Tetszik a helyszín és annak hangulata....remélem jó kis játék lesz!!!
6.
6.
PaprikaJancsi
,,A Spiders 2016-ban befejezik be a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő címet"
Szöveg hiba, kérem javítsák.

Mellesleg a játék nekem tetszik, persze még kegyetlenűl látszik rajta a pre-alpha-ság nyomai.
5.
5.
Shannaro
Ez eddig nekem nagyon üres, lelketlen, de ezt verjük rá a korai verzióra. Bár nekem nem tűnik többnek mint a Bound by Flame. Remélem sokkal jobb lesz annál.
3.
3.
Yanez
Gondolom a kész verzióban a harc is gyorsabb lesz, mert egyelőre olyan lassú, mint egy sánta csiga.
2.
2.
Rakottkrumpli
hmmm... ez tényleg jónak tűnik. Viszont mivel ma nem az ilyen játékokra van kereslet, hála az elkorcsosult játékos nemzedéknek, mernék fogadni, hogy hamarosan el lesz kaszálva az egész a picsába...
1.
1.
giga321
Nagyon tetszik eddig a hangulat. Harc se rossz. Várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...