Final Fantasy VII - decemberben jön a PS4-es átirat

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A Square Enix megerősítette, hogy a Final Fantasy VII PC-s verziójának PlayStation 4-re átírt változata decemberben jelenik meg. Nem, ez nem az E3-on bejelentett remake lesz.

A Square Enix hivatalos oldalán bukkant fel először a tavaly télen bemutatott PC-s Final Fantasy VII PlayStation 4-re portolt változatának megjelenési dátuma. A honlapon eredetileg október 16-a szerepelt, nem sokkal később viszont a Square Enix sajtófőnöke jelezte, a dátum téves, a megjelenésre pedig idén télen kerül sor. Az árcédula azonban változatlan, 15,99 dollár lesz.

Fontos megjegyezni, hogy a Final Fantasy VII ezen változata nem azonos az E3-on hatalmas ováció mellett bemutatott, szintén PlayStation 4-re készülő újrakevert változattal, a Final Fantasy VII Remake-kel.

12.
12.
pszihoapu
#7: ha csak haromszor... mocskos penzehes banda.
amugy majd megdoglok hogy lassam a remake-et!:D
11.
11.
shatterhand
7#
20ev alatt az eredetit portoltak at ujabb gépekre. Azért ez nem egy nagy lehúzás. Ha nem lenne meg lemezen gyariba én is megvennem ps3-ra letoltosen. Vagy ha lenne ps4em akkor mar inkabb arra (ami épp aktuális nalam).
10.
10.
shatterhand
6#
Hat pedig valos idejű harcrendszer lesz. Sajnos. Sztem jobb lenne egy választható verzio es mindenki örülne de az meg mar lehet tul komplikaltta renne.
8.
8.
arcadia
Persze, hogy örülnek pénzt nyernek rajta:D
7.
7.
Yami
#1: Így kell egy játékot háromszor eladni. És beválik, még örülnek is neki.
6.
6.
arcadia
Remake -et várom igazán! Nagyon remélem marad az eredeti körökre osztott igazi rendszer nem pedig valami valós idejű kaszabolás.
5.
5.
Spectrum
#4: Akkor több leosztás is van, mint amit én felvázoltam. :-) Amúgy én is inkább remake-párti vagyok, de elfogadom, ha valaki "az eredeti szinkront" keresi. :-)
4.
4.
KopyAti
Èn imàdtam a ff7-t, de inkàbb vàrok a remake-re.
2.
2.
Spectrum
Aki szerette az eredeti FF7-et, az örülni fog a HD-nek, akinek új a sorozat, az pedig a remake-től lesz odáig. És a két halmaz valahol metszi is egymást. ;-)
1.
1.
KopyAti
Mi van? Most akkor lesz remake, meg most egy port? Ennek mi èrtelme van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...