Batman: Arkham Knight - megjött az első javítás

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 28.
  • Letöltés
Link másolása
A Warner Bros. és a Rocksteady kiadta az első javítást a Batman: Arkham Knight PC-s változatához. Habár a patch több bugot is kijavít, a készítők még nem végeztek, hamarosan további frissítések várhatók.

Az éjszaka folyamán megérkezett a Batman: Arkham Knight PC-s változatának első javítása, a 67 megás frissítés a következő hibákat foltozza:

  • Javították azt a bugot, ami miatt néhányaknál összeomlott a játék kilépéskor.
  • Javították azt a bugot, ami letiltotta az esőeffekteket és az SSAO-t.
  • Javították azt a hibát, ami miatt a Steam újraindította a játék letöltését.
  • Javították azt a bugot, ami miatt összeomlott a játék, ha a BmSystemSettings.ini fájlban kikapcsoltuk a Motion Blurt. A jövőben ennek állítgatására külön menüpontot kapunk majd.


Jól látható, hogy az első patch főleg a létfontosságú, összeomlásokkal kapcsolatos hibákat foltozza, de az ígéretek szerint a készítők (a Rocksteady vezetésével) folytatják a munkálatokat, és rámennek a teljesítmény javítására is. Hogy mikor érkezik a következő frissítés, azt nem tudtuk meg, de a srácok szerint időbe telik, míg minden a helyére kerül.

Íme, a további teendők listája:

  • A jövőben a grafikus beállítások között kapcsolhatjuk majd ki a 30 fps-es framerate-korlátozást.
  • Javítják az alacsony felbontású textúrákkal kapcsolatos bugot.
  • Javítják a játék teljesítményét és framerate-problémáit.
  • Több beállítási lehetőséget tesznek a grafikus beállítások közé.
  • Javítják a merevlemezes futtatással kapcsolatos teljesítményromlást.
  • Javítják a laptopokon előforduló, teljes képernyős futtatással kapcsolatos bugot.
  • Javítják a RAM- és VRAM-kihasználtsággal kapcsolatos problémákat.
  • Javítják az SLI-vel kapcsolatos hibákat.
  • Belövik a Crossfire-támogatást.
  • Ezeknek megfelelően az NVIDIA és az AMD driverei is frissülnek majd.
64.
64.
KopyAti
Csoda ezek után, hogy egy-két pc-n fut a játék!
60.
60.
Red-E-Kamp Van
#59: Lehet, hogy ez is a cél az ilyen kétes kiadásokkal.
59.
59.
roli33
#54: Nem ez a 2. silány PC játék ilyen rövid időn belül: Mortal Kombat X. Mennyit szenvedtem vele. Még ma is megkérdőjelezhető a PC-s verzió, az ezernyi javítás után. Az egyik patch például törölte a mentéseket. Én már ott eldöntöttem, hogy hagyom a PC-t, mint fő játékplatformot.
57.
57.
Red-E-Kamp Van
#55: nem, mert ezt te is tudod hogy nem így van.
55.
55.
Tokodboy
A jatek nem lett a szar csak a pcs port az. Egyebkent most hogy szar a pcs verzio mindenki azzal jon hogy nem tudnak programozni elrontottak a portot. Bezzeg konzolnal az jon hogy ennyit bir a konzol es nem a fejlesztoket szodjatok, hogy elcsesztek. Most itt senkiben nem merult fel hogy ennyit bir a PC?????? ;)
54.
54.
Grabowsky30+
Semmi közöm hozzá ki mire költi a pénzét! Viszont az elgondolkodtató, hogy viszonylag rövid időn belül ez a második AAA-s cím pc-re (ac:unity) ami ennyire silány állapotban jelenik meg és óriási hype előzi meg a megjelenést! Nem tudom elhinni, hogy ezekkel a hibákkal nem találkoztak a megjelenést megelőzően! Egyszerűen szartak rá, úgyis előrendelték egy csomóan, biztos kiszámolta valami okos, hogy megjelentetni ilyen állapotban jobban megéri, mint elcsúsztatni pár héttel és rendbe szedni! Ezek a kiadók igazán rászolgáltak arra, hogy fenntartásokkal kezelje mindenki a termékeit és a büdös életben ne rendeljen elő tőlük semmit! Csak szigorúan a megjelenés után mikor már tesztek is vannak a termékről! Az ilyen és ehhez hasonló jó fej húzások újra és újra a warez felé irányítják a pc-s játékosokat, aztán csodálkoznak, hogy nem jók a az eladási számok és le van hordva az ember mindenféle tolvajnak, de inkább leszek tolvaj egy ilyen patkány pénzhajhász banda szemében, mint átb@szott előrendelő! A pofátlanság netovábbja amit egy két kiadó megenged magának!
53.
53.
Thor Vath
Te jó ég, mindenkinek a tudatalatti befolyásolja a gondolkozását (meg az egész életét), neked is. Ha élhetek egy metaforával a tudatalattid az óceán, a tudatod meg felszínén a hullámok.
A másik off meg amire kénytelen vagyok visszaoffolni a 40-es, a kihívó öltözködésről... Persze, joga van egy csajnak meztelenül mászkálni éjszaka egy parkban, nekem meg egy félmillás fényképezőgépet lazán pörgetve végigszambázni a gettón úgy, hogy bankjegykötegek lógnak ki a hátsó zsebemből. Meg viharban egy mező közepén egy fejem fölé tartott franciakulccsal grasszálni, valamint egy cápáktól hemzsegő öbölben úszkálni egy szatyor marhavérrel. Csak valahogy inkább mégsem csinálom, a fene tudja... :)
Off off :)
47.
47.
godach
#45: -nem* szar a munka
-akkor már nem csak a

Help! Szerkesztés Gomb!!!
46.
46.
Trapyd
#40: "Sőt, a Warnernek és a Rocksteadynak óriási pofon ez, amiről az Iron Galaxy tehet."

Fogalmam sincs mi történt, amiről szerintem neked sem lehet. Most azt mondod megkérdezték az IG t. Gyerekek kész a játék? Kész. Akkor kiadjuk.
Alig hiszem, hogy a Warner nem tudott a dologról.

Itt nem arról van szó, hogy anyagilag megéri e előrendelni. Nyilván megéri. DE. A kiadónak a pénzed kell és az már tuti bevétel, ha előrendeltél. Ergo innen kezdve már nem érdekli őket semmi. Ha gáz van majd javítják és akkor elcsendesül a vihar, hiszen minden csoda 3 napig tart. Csak a pénz számít a te pénzed amit nekik adsz. Szomorú, de ez van. Már nagyon régóta szinte csak ez van. Szinte. Áldozat az előrendelő, de már számtalanszor megütötte a bokáját és újra meg újra, mégis belelép ugyanabba a szarba. A kialakult helyzetről nyilvánvaló, hogy a vásárlói magatartás is tehet.
45.
45.
godach
#40: Erre annyit mondok neked "Sőt, a Warnernek és a Rocksteadynak óriási pofon ez, amiről az Iron Galaxy tehet." hogy egy építkezésen is ezért van, felelős munkavezető.
Ha janibá bepálinkázik, és elkúrja a lépcsőt, akkor nem fogják átvenni, az egész építményt sem. És nem azt fogják mondani, hogy janibá a hibás, hanem azt hogy nem szar a munka. Itt is ezt tudom mondani.
Felelősséget kell vállalnia a Rocksteadynak és a Warnernek is.
Én rá szoktam szólni az embereimre, ha valami nem tetszik.
Elmondom nekik hol a hiba, mit kell javítani. És hogy miért.
Ők, miért is nem tették?
Ezzel együtt viszont, amikor úgy megyek oda valahova, hogy az előző csapat eltolta pl a gépészeti bádogot vagy a napkollektort, akkor megkérdezem, miért is vettek át szar munkát. És ekkor már ugyan úgy hibás a felhasználó is.
Részemről vége a vitának, nem szeretnék senkinek sem szálka lenni a szemében, de azért ezt a Majd Kijavítják mert rendesek, majd adnak ingyen DLC-ket, ruhákat meg tetkókat mert rendesek, szerintem ne fogjuk fel kompenzálásnak. :)
Akkor már nem csak a
40.
40.
Spectrum
#37: Igazából engem is nagyon felháborít, amit tettek. Engem az 'áldozat hibáztatása' hozzáállás zavar. Nemrég a rendőrség is közreadott egy videót azzal, hogy ha a nő kihívóan öltözik, ne csodálkozzon, ha megerőszakolják. Ez nagyon durva hozzáállás.
Sokkoló, ami a Batmannal történt, de nem az előrendelők tehetnek róla. Sőt, a Warnernek és a Rocksteadynak óriási pofon ez, amiről az Iron Galaxy tehet.
Az előrendelésnek vannak előnyei, ez színtiszta üzlet, eldöntöm, megéri-e nekem a diszkont ár és az exkluzív tartalom. A TESO-t is előrendeltem PS4-re, nagyjából 5000 ft-t spóroltam vele.
Ettől még szomorú, ha egy cég becsapja az ügyfeleit, méghozzá ilyen unintelligens módon. Kiváncsi leszek, mivel kompenzál majd a rocksteady.
39.
39.
l4cyk4
#23: Valami hasonlót gondolhattak a Rocksteady, a Warner és az Iron Galaxy fejesei is! Még mindig roppant egyszerűen fogod fel az ilyen szituációkat. Túlontúl önző a gondolkodásmódod, emiatt pedig nem látod, hogy elsősorban nem azt kell felelősségre vonni akit megvezettek, hanem azt aki visszaél a tudással és megvezet másokat! Persze, ha figyelembe vesszük, hogy ennyi pénz közelében csak nagyon kevés ember lenne képes megtartani a tisztességét, akkor valahol a vezetőket is meg lehet érteni. System error!!!
38.
38.
godach
#32: Szerencsére itt vagy te nekünk és az az igazság, hogy tökéletes példája vagy annak, milyen az amikor valakinek nem csak a komment marad, de még itt is önteltségbe és nagyképűségbe kell burkolóznia a kisebbségi komplexusa miatt.
37.
37.
godach
Részemről semmiféle személyeskedés és keresztes háború nincs. Nem is szeretnék megbántani senkit sem, ebbe a hibába már egyszer bele estem, azt is bánom. Nem kívánom megmondani senkinek sem, hogy hova tegye a pénzét.
Viszont, van egy üzletpolitika, amivel nem értek egyet. És ennek itt a hír címe, alá is támasztja azt, ami miatt nem kívánok kezet fogni, sem a készítőkkel, sem pedig a kiadókkal. Persze, pont itt nem is gondoltam volna, hogy ez lesz a helyzet, hisz tudtommal az első három játék, ha nem is hibátlan de bőven versenyképes minőséggel érkezett.
Most viszont nem csak szánalmas, hanem egyenesen felháborítónak tartom, amit műveltek. És megmondom őszintén, azt is ha valaki a rocksteady-t védi. Egy munka, nem egy emberen, vagy egy részlegen múlik. Egy csapaton. És ezt elkúrták, nem gyengén.
Valamint itt sem az előrendelőket hibáztattam "csak". Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy ha megégetik a kezüket, (márpedig most alaposan megégették) akkor mi a fenéért nyúlnak tűzbe érte.
Én a R*-ban majdnem 100%-ban bíztam a PC-s portban, mégsem tettem volna tűzbe a kezem értük.
Részemről mindegy, mint mondtam, nem akarom megmondani más mit csináljon, csak van egy véleményem. Nem muszáj elfogadni, de attól még van :)
36.
36.
Spectrum
Még mindig nem értem ezt a keresztes hadjáratot az előrendelők ellen. Aztán ha egy játék szar, verik a mellüket. Ha a játék jó, nem verik a mellüket.
Nehéz megérteni biztos, hogy előrendelve általában olcsóbb és még Barbie-baba is jár érte.
Amúgy azt nézni, hogy a másik mire költ, hagyjátok inkább a politikusoknak.
35.
35.
#30: Te most komolyan elhitted, hogy én pornózok? :D
34.
34.
belaman
#33: csíra Rocksteady át paszolta a batmant? :))
33.
33.
BloodyDeath
Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy azzal a fejlesztő stúdióval még is mit csináltak, akiknek át paszolták a pc-s port fejlesztését, megalkotását. Mert ez az ő hibájuk, hogy ilyen félkész lett. Igaz, ha tiszteségessen leellenőrizték volna, akkor nem itt tartanánk. De ha rajtam múlna, ún meghurcolnám azt a céget, de rendessen.
32.
32.
LeBlanc
#16: Szerencsére itt vagytok Ti ketten akiknek lámpást adott az úr a kezébe és világítotok a sok elbutult, ostoba biorobotnak. Az élet nagy igazságtalansága hogy mégis kommentelőként vagytok kénytelenek tengetni az életeteket.
31.
31.
Stranger
#10: PS4-en már van low level API, ha nem lenne meg sem moccannának a játékok.
30.
30.
Egyszerűen szuper gáz hogy nem lehet egyetlen cikk alá sem lapozni a kommentekhez, mert mindehol veszekedés van. Szánalmak vagytok xd
A pornósnak külön grat értelmes "élőlény" lehetsz
29.
29.
barackostej
Egyrészt, nem szép dolog másokat lehülyézni azért, mert arra költötték a pénzüket amire szerették volna. Mindenki saját maga dönti el, hogy számára mi éri meg.

Másrészt, a személyeskedés sem finom húzás a egy vitában.
27.
27.
randall13
#26: Optimalizálok én szívesen, de akkor nekem is fizesd ki előre a munkám árát.
26.
26.
redsovi
#20: Undorító egy féreg vagy. Mehetnél optimalizálni is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...