No Hope for Us - co-op zombiirtás a böngésződben

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Félelmetesen addiktív böngészős játékkal rukkolt elő a budapesti, és amúgy nagyon nem játékfejlesztéssel foglalkozó Mito: a No Hope for Usban egy zombihadsereggel kell leszámolnod, négy darab billentyű segítségével.

A No Hope for Us a szokásos zombiinváziós felütéssel indít: egy vírus kipusztította az emberiséget, a néhány ezer túlélőt pedig űrállomásokra költöztetik. Te túlélő vagy ugyan, de még nem menekítettek ki, így az utolsó töltényeidet felhasználva szállsz szembe a zombihadsereggel, elbarikádozod magad egy épületben, és onnan lősz rájuk az evakuálásig.

A négyfős kooperatív módban is játszható böngészős játék nem csak pofás pixelgrafikával, de rendkívül addiktív játékmenettel is büszkélkedhet, a hullámokban csoszogó zombikra ugyanis úgy vadászhatsz, hogy a fejük felett lebegő gombkombinációt ütöd be. Itt tudjátok kipróbálni, érdemes!


A játékot az egyébként reklámkampányokkal, weboldalakkal és mobilalkalmazásokkal foglalkozó Mito "Zombikért Felelős Ügyosztálya" fejlesztette a Mito Hackathonon, amely egy olyan 24 órás, céges verseny, ahol az a cél, hogy a csapat tagjai minél ütősebb projekteket álmodjanak meg egy huzamban, szusszanás nélkül.

4.
4.
gorbesz
iiij, mekkora potencial van az ilyenben :D csinalhatnanak vmi allat egyszeru kis RPG-t, ugyanigy multival, bossokkal. epic lenne.
still better matchmaking than bloodborne :D
3.
3.
biohazard rex
#1: Engem jobban zavart az, hogy ha 2 vagy több zombi jön ugyan azzal a kombóval, akkor nem biztos,hogy a legelsőt lövi le.
2.
2.
Cipo3
#1: Nem értettem mi a parád a nyíllal, de jogos. Amikor gyorsan gépeled akkor a látvány nehezíti. 2. szint nagyon nehéz viszont a 3. könnyebb.
1.
1.
dcba
Addiktiv lenne, csak mivel baromi alacsony a felbontas neha nehez kivenni, h merre mutat a nyil es a wave 6-nal mar annyi zombi jott, h kitakartak egymas tablajat, de amugy baromi jo otlet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...