Remastert kap az 1998-as Battlezone is

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a Rebellion már bejelentett az E3-on egy új Battlezone-t, mint kiderült, valójában nem egy, hanem mindjárt kettő projekt is készül náluk a cím alatt: az 1998-as részt is előveszik majd.

Kitört a Battlezone-mánia az AvP és a Sniper Elite mögött álló Rebellionon, a fejlesztőcsapat két Battlezone-projekten is dolgozik. Az első az E3-on mutatkozott be, és a klasszikus Atari-játék rebootja lesz VR-támogatással (használható a Morpheus, a Rift és a Vive is), míg a mostani bejelentés tárgya az 1998-as, Activision-féle anyag remastered-változata, PC-re.


A fejlesztők egyelőre semmilyen részletet nem árultak el a felújított változattal kapcsolatban, és látnivalókat sem kaptunk hozzá (a fenti kép a belső nézetű lövölde-RTS hibrid eredeti változatából származik), mindössze annyit említettek meg a srácok, hogy "bármelyik Battlezone-t is szeresd, nem leszel elfelejtve". Habár az Activision játékának az 1999-es folytatását is megemlítik a bejelentésben, az nem derült ki egyértelműen, hogy ez a rész kaphat-e újrahangszerelt verziót.

3.
3.
anarchoid
a BZ2 siman megy a jelenlegi windowsomon, hala a zenialis 1.3 as patch-nak tokeletesen jatszhato
2.
2.
DON GONDOCS
Egy játék amit télleg megérett a remasteredre. Na ne már, ilyen is van-lesz?
1.
1.
Chrysh
Na ezaz, az ilyen Remastereknek örülök én (ld.: Homeworld), bár én inkább a 2. részével toltam, ki tudja, hátha az is lesz egyszer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...