Shenmue 3 - konzolra is jön dobozos verzió

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 6.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztők a hétvégén megerősítették, hogy PlayStation 4-en is napvilágot lát dobozos formában a Shenmue 3, nem csupán szimpla letölthető játék lesz. Emellett befutott a sorozat történetét bemutató dokumentumfilm előzetese.

Még 11 nap van hátra a Shenmue 3 adománygyűjtéséből, szépen gyűlnek az opcionális célok. A fejlesztők a minap bejelentették, hogy nem csupán PC-n lesz dobozos változat a játékból, hanem PS4-en is.

Ha legalább 60 dollárral támogatjuk a projektet, négy lehetőség közül választhatunk. Kérhetjük a játék digitális változatát PC-n vagy PS4-en, esetleg a fizikai példányt is a két platform valamelyikére.

A Kickstarter-kampány már 4,3 millió dollárnál jár.

A sorozat történetéről dokumentumfilm is készül Gamer’s Journey: The Definitive History of the Shenmue címmel, ennek nézhetjük meg most az előzetesét:

13.
13.
p3ti
#12: Megspóroltad nekem amit én is le akartam vésni. Youtubeon meg lehet nézni milyen szinten mozog a Shenmue 1080Pbe. Persze mostani szemmel ez nem etalon, de ahhoz képest hogy a PS2 korszakában hogyan néztek ki a játékok, ez akkoriban hatalmasat ütött.
12.
12.
arcadia
1080p gondolom úgy, hogy valamilyen hdmi konverter a vga boxhoz ami felskálázza. Amúgy a dc-s játékok vga boxal messze alázzák az akkori konkurenciát képminőségre:) grandia2 álomszép:) nagyon nagy kár, hogy az történt a géppel ami.. Közel 100 (!) fejlesztés alatt álló játékot kaszáltak el teljesen a géppel együtt:(((
11.
11.
Chrysh
#10: Én is utánanéztem a gameplay-eknek, de a járkáláson a néhány bunyón és a sok cutscenen, meg érthetetlen játékmegakasztó naplónézegetésen kívül túl sokat nem láttam benne.

Nem kell megkövezni, azért mert nem vagyok (egyelőre) jó véleménnyel, lehet ez még változni fog később...
10.
10.
strike19
#9: Lehet úgy gondolta emberünk hogy NullDC emulator-ral.Én is egyszer felraktam de nem fogott meg a játék.Az volt a legnagyobb baj hogy japán rls szedtem le és nem értettem semmit.
9.
9.
A Pulyka
#7: Erre én is kiváncsi lennék, mert úgy tudom a dreamcast 480p felbontástol nagyobbra, nem volt képes.
Egyébként mégis mi ez a játék? Utobbi idoben elég sokat hallok rola.
7.
7.
p3ti
#1: DC -n lehet vele játszani 1080Pbe is. Simán megállja a helyét ma is.
6.
6.
crytek
Hehe vicces hogy úgy beszélnek róla.Aztán a mai game-erek 98%-a azt se tudja mi ez a fos
5.
5.
supair
#1: Most is megállná a helyét.Hidd el. Vagy nézz bele.Tuti van gameplay valahol...:-)
4.
4.
supair
Nincs kérdésem.Csak két lehetőségem.
Vagy építek egy Pc-t,vagy veszek egy ps4-et...........
2.
2.
Chrysh
Azért fura, hogy ha a SONY felkarolta a projektet, akkor még miért kell a kickstarteren is pluszba pénzt lejmolni
1.
1.
strike19
Nem ismerem a játékot.De legendákat mesélnek róla.
Régen működött de a mai világba lehet nem állná meg a helyét.Remélem nem lesz igazam.Ez a játék tényleg megérdemli a folytatást de még egy remasterelt változatott is.Így 18 év után éri meg remasterlni.Nem 4 éves játékokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...