PS4-re költözik az új Gauntlet

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár még adós a PC-s változat átalakításával, az Arrowhead Game Studios bejelentette, hogy PlayStation 4-re költözteti a Gauntlet rebootját. Az új változat augusztusban érkezik.

A Magicka és a Helldivers mögött álló Arrowhead Game Studios még tavaly küldte boltokba a klasszikus Gauntlet rebootját, augusztusban pedig befut az eddig PC-exkluzív játék PS4-es változata is, amely a Slayer Edition alcímet kapta.


A felülnézetes hack & slashben négy hős vág neki a véletlenszerűen generált kazamaták kipucolásának, természetesen a harcosok mindegyike saját képességekkel és erősségekkel bír, és ha úgy tetszik, mindegyiküket irányíthatja hús-vér játékos.

Az ígéretek szerint a PS4-es változat nem csak egy szimpla port lesz, sőt a fejlesztők azt mondják, a Slayer Edition még "menőbb" is, mint a PC-s játék volt, hiszen a karaktermodelleket és a környezeti elemek kicsinosítgatták hozzá, illetve a játékmenetbe is belenyúltak egy kicsit. A készítők ezeken túl egy új játékmódot is ígérnek.

Érdekesség, hogy a nem túl jó kritikák és a vélhetően mérsékelt vásárlói fogadtatás miatt az Arrowhead még a PC-s változat utólagos átalakítását is bejelentette májusban. Az ingyenes ráncfelvarrás érkezéséről azóta sem kaptunk hírt, de nem kizárt, hogy a PS4-es verzió megjelenése környékén fog befutni, és hasonló változtatásokat hoz majd, mint amilyeneket a konzolos változat kapcsán ígérnek a srácok.

3.
3.
izolee69
#2: Co-op-ban a 9 eves fiammal, ugy tok jo moka volt.
2.
2.
Chrysh
#1: Co-opba vagy egyedül? Mert én bele kezdtem egyedül, de aztán gyorsan el is köszöntünk egymástól
1.
1.
izolee69
Franko! En a PC-s verziot vegigtoltam tavaly, nekem bejott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...