Halo 5: Guardians - ha kell lemezes verzió, szólj!

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A Halo 5: Guardians gyűjtőknek szánt kiadása igazán impozáns tartalommal és árcédulával érkezik majd, azonban akadt egy apró szépséghiba a csomaggal. Hiányzik belőle a játék lemezes változata, ezt utólag lehet igényelni.

A Halo 5: Guardians gyűjtőknek szánt két kiadása, a 100 dolláros Limited Edition és a 250 dolláros Limited Collector's Edition is egészen elképesztő tartalommal jelenik majd meg idén ősszel.

Előbbi tartalmazni fog egy 14 napos Xbox Live Gold-előfizetést, egy egyedi Spartan témájú steelbookot, egy aktát, ami a Blue Team és a Fireteam Osiris titkos adatait tartalmazza, egy Guardian-szobrot, és a Halo: The Fall of Reach animációs sorozatot is megtaláljuk benne.

A drágább kiadás a fentiek mellett tartalmazni fog egy gyönyörű Master Chiefet és Spartan Locke-ot ábrázoló, szétszedhető szobrot, illetve ajándékba jár hozzá a Warzone REQ Bundle.


Ugyan színvonalas, minőségi csomagoknak ígérkeznek a gyűjtői kiadások, de egy valamit mégis nagyon hiányoltak a rajongók. Mégpedig a játék fizikai, lemezes változatát.

A 343 Industries ugyanis csak digitális letöltőkódot pakol a sok-sok nyalánkság mellé. Frank O'Connor, a Halo 5: Guardians rendezője a Comic-Conon azzal magyarázta a döntést, hogy a Limited Collector's Edition tulajdonosai mindenki előtt korábban kapják meg a csomagot, így a digitális letöltés segítségével már a játékot is jóval korábban kipróbálhatják.

Az indoklás persze nem minden rajongót nyugtatott meg, így a csapat hétvégén megerősítette, mindenki megkapja annak lehetőségét, hogy lemezes verziót kapjon a játékból. Mindezt mindenféle extra költség nélkül igényelhetjük majd. A részletek még nem ismertek, erről később ad tájékoztatást a 343 Industries.

Az Xbox One-exkluzív Halo 5: Guardians október 27-én jelenik meg.

21.
21.
Spectrum
#19: "mp3/lossless soha nem lesz Cd minőség,ki a faszom vesz digitálisan zenét??"

Az ugye megvan, hogy a CD is digitális zenei formátum, mint pl. a FLAC, csak a tárolás módja más?

Ha analógot akarsz, vegyél egy lemezjátszót.

Amúgy a zenekarok már rég nem a lemezkiadásból élnek, hanem a koncertekből, pólókból, jogdíjakból, stb. És ha egy profi zenekar nem él meg, akkor ott valami más gond van (elmegy drogra meg magánrepülőre a zsé).
20.
20.
ADMlN
#19: "Igen a fiókhoz kötődik,de csak 2 gépre töltheted le utánna már nem,ha utána is kel akkor ki kell szarnod megint az árát!"
Ilyen tömény bullshit-et honnan a tökömből szedsz?
Átmegyek ismerősökhöz vagy kollégákhoz, bejelentkezek a profilomba és ott is simán leszedem a digitális játékot. A Halo: MCC-met már legalább 4 vagy 5 konzolon letöltöttem és azok még csak be sincsenek állítva otthoni konzolnak. Még a mentéseim is letölti hozzá.

"mp3/lossless soha nem lesz Cd minőség"
Dehogynem. Ez a lossless lényege. Még a neve is ezt jelenti: veszteségmentes. De hát gondolom ennyi ésszel ezt nem lehet könnyű felérni...

"ki a faszom vesz digitálisan zenét??"
Umm.. Mindenki aki nem a kőkorszakban él és nem akkora warezhuszár mint te?

"Borító/artworkok dalszövegek/csoportképek nemkellenek?"
Nem, minek? Csak a helyet foglalják és semmit nem adnak hozzá a zenehallgatás élményéhez. Plusz a neten mind fent van.
Ha nagyon meg akarok tisztelni egy előadót akkor talán megveszem a lemezt, de ott is inkább gyűjtői vágyból mintsem azért mert oly nagyon szükségem van rá.


"biztos valami diszkóbuzi vagy "
Pont nem talált, de most-már legalább tudjuk, hogy te viszont egy sznob, műmájer zeneb*zi vagy...

"a lényeg hogy kell a lemez,lássak valami kézzel foghatót a pénzemért"
Remélem ezt mondogatod az internet, tv és áramszolgáltatódnak is amikor fizeted a számlát...

A lemezzel csak a baj van, foglalja a helyet, amortizálódik, mindig vinned kell magaddal, kell hozzá egy lemezlejátszó...stb. Digitálisan megveszem a zenét, aztán azt hallgatom telefonon, otthonon, kocsiban, munkahelyen, bárhol, bármikor. Nincs az, hogy jajj, nincs nálam a lemez, vagy épp nincs nálam egy CD lejátszó.
Persze berippelheted a CD-t is, de akkor ugyanott vagy ahol a part szakad...
19.
19.
#17: Költözzél vissza te ahonnan kibújtál...

Igen a fiókhoz kötődik,de csak 2 gépre töltheted le utánna már nem,ha utána is kel akkor ki kell szarnod megint az árát!

mp3/lossless soha nem lesz Cd minőség,ki a faszom vesz digitálisan zenét??
Borító/artworkok dalszövegek/csoportképek nemkellenek?biztos valami diszkóbuzi vagy mert akkor tudnád mi az hogy megveszem a kedvenc zenekarom új lemezét

De hagyjuk a zenét nem ide tartozik,te meg azt se tudod hogy mi az..
a lényeg hogy kell a lemez,lássak valami kézzel foghatót a pénzemért
(de remélem minél előbb feltörik mindkét konzolt,na majd akkor nem kell a lemez!!!)
17.
17.
ADMlN
#16: A sok baromságot olvasod valahol, vagy magad találod ki?

"Igenis kell a lemez!!! ha elakarod adni vagy másik gépet veszel mert a régi végleg tönkrement,akkor megint megveszed?"
A használt-játék kereskedelem az "legális" warez. A játékokat valójában nem megvásárlod (nem kerül a tulajdonodba) hanem csak használati jogot vásárolsz rá. Amit jogszerűen nem adhatsz tovább.
Ha meg új konzolra költözöl, akkor simán újra letöltöd a játékot mert az az Xbox fiókodhoz kötődik. Nem tudom hogy sikerült olyan marhaságot kitalálnod, hogy konzolhoz kötődne...

"A rengeteg zenekar is ezért nem érvényesül..."
Ez azt se tudom hogy jön ide, de te az elmúlt évezredben ragadtál? A lemezeket vegyék azok akik gyűjtik őket, meg akik hozzád hasonlóan nem nőttek fel a 21. századhoz. Ma már tök legálisan lehet mp3-at illetve cd minőségű lossless formátumokat vásárolni, sőt rengeteg helyen havi előfizetésért streamelheted is a zenéket. Ezek bevételeiből pedig mind részesülnek a zenekarok.

Költözz inkább vissza a barlangodba, ne itt terjeszd a hülyeséget...
16.
16.
#13: Hát te meg te kérdezz feleleket játszol? :D
Igenis kell a lemez!!! ha elakarod adni vagy másik gépet veszel mert a régi végleg tönkrement,akkor megint megveszed?

A rengeteg zenekar is ezért nem érvényesül,nincs bevétel mert a magadfajta okostojások már azt se tudják miaz az optikai meghajtó,és nem veszik meg a Cd-ket.Jó nekik a fos mp3,az ingyen van. legáliswarezfaszom!
14.
14.
Thor Vath
Jó is a lemezes, nemrég adtam el a 360-as játékaimat és lett belőle egy Xbox ONE headset/fejhallgató kombóm, meg egy Batman-em :)
A 360-on még egy rakás játékhoz adtak ingyenes egyhavi gold-kódot, csak úgy, annyi volt belőle otthon, mint a szemét.
Ezzel a letöltős, illetve kötelezően felinstallálós játék vs 500GB merevlemez mókával meg azt érik el, hogy kevesebb játékot veszek, mert egyszerre úgyis csak kb 5-6 játékkal játszhatok és slussz. Alig veszek megjelenéskor, mert ezt, vagy azt még előtte be kell fejezni, hogy legyen a gépen hely. Vagy minden alkalommal újrainstallálok és törlök, de kösz, azt inkább nem.
13.
13.
ADMlN
A lemez már rég a múlté, csak a konzolosok féltik a "legalás" warez-t.

#1: Azt ugye vágod, hogy ez csak a 70k-s gyűjtői kiadásnál csinálják? Ki az a hülye aki kiad ennyi pénzt majd eladja a játékot miután végigvitte?

#6: Mert nem létezik ennél 2 kisebb kiadás is... Az embereket fegyverrel fenyegetik, hogy ezt a verziót vegyék meg... Komolyan, honnan szedtek ennyi baromságot?

#8: Te meg hogy ragadtál 2005-ben?

#12: 1 hónap ingyen Gold csak egyszer jár, amikor megcsinálod az accountod. Szerintem ez a két hét egész jó ahhoz képest, hogy a Halo: Reach-hez csak 48 óra járt.

Amúgy az az összes fröcsögőnek leesett, hogy a cikk arról szól, hogy kapsz lemezt ha kell?
12.
12.
#Pc-n mas, ott ha beregelem steamre tobbet el nem adom, de konzolon meg azert tovabb tudja adni az embet, azert jo lemezesen.

Amugy sztem az is ego a csomagban, hogy 14 napos live, miert nem 1 honapos mar, ennyire smucigok? Ha veszel egy jatekot azert az jo erzes h egy honappal kesobb kell venned eves elofizut, de erre csak ket het, smucig banda, es.meg lemezt sem adnak :-)
10.
10.
respectpele10
3# Jobb, mert azt utána el tudod adni/cserélni.
8.
8.
Uborka2
#5 nem érdekel hogy hogyan varezolsz usb-s megoldásokkal ha 30-20 ezret elkérnek egy játékért akkor nem egy szelet zsírpapírt dugjanak az ember orraelé hanem rendesen lemezen legyen.Adják meg a módját.
7.
7.
Uborka2
Az a vicces hogy a csomag tartalma egy steelbook is csak lemez mincs benn xD.
6.
6.
http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/12/nick-cage-lol.gif

Szépen lassan szoptatják le az embereket :D
Két szobrot is rásóznak a gémerre de lemezt azt nem kap,nehogy továbbadja :D
4.
4.
kopic
Azért ez gáz !

#3: Sztem sokkal jobb látni a saját játékodat lemezesen, legalábbis nekem ez a véleményem. -.-

#1: +1
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Nevetséges! Gondolom zavarj őket a tudat, hogy a letöltős címeket lehet homeolni, ezáltal a második személy nem fizet semmit... Most mérik fel, hogy mennyi ember nem tart igényt erre a funkcióra.
Szépen lassan szoktatják le az embereket...

(csak poén, a te verziód is teljes mértékben igaz)
1.
1.
Uborka2
Nevetséges! Gondolom zavarja õket a kölcsön osztogatás + ha megunt játékot tovább paszolnávalaki.. Most mérik fel hogy mennyi ember tart igényt fizikai adathordozókra. Szépen lassan szoktatják rá az embereket...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...