Ghost Recon: Wildlands - megy az önfényezés

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Vadonatúj előzetest kapott az idei E3-on bemutatott Ghost Recon: Wildlands. Az új jelenetek mellett arra próbálja meg felhívni a figyelmünket a UbiSoft, hogy milyen szuper is lesz a sorozat új felvonása.

Három éve már, hogy a Ubisoft legutoljára értékelhető Ghost Recon-epizóddal jelentkezett. Az idei E3-on azonban a francia kiadó teljesen váratlanul, konferenciájának lezárásaként rántotta le a leplet a Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlandsről, ami 40 jelölést és 25 díjat zsebelt be az expón, így a UbiSoft joggal büszkélkedik a dicsérő szavakkal.

A legújabb trailer ebből mutat be egy csokornyit, mégpedig jó pár vadonatúj jelenet társaságában.

Egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg a Ghost Recon: Wildlands, az viszont biztos, hogy PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik majd.

17.
17.
roli33
Divisionnél jobbnak tűnik, de nem győzött meg. A közelharc unalmasnak tűnik, a tűzharcban semmi extra. A sok nagytotál meg megmutatja, hogy mekkora a játéktér (pontosabban látható a nagy büdös semmi). Annyi lövöldözős cím van már, inkább a For Honor!
16.
16.
zsocc-nrg
Ez gyönyörűen néz ki a trailerben, azért kíváncsi leszek hogy ez a látvány mennyire marad meg a végeredményben.
15.
15.
PS4jacksony
Az Uborka most visszaszerezheti a becsületét ezzel a játékkal mivel mindíg is ez volt a kedvenc katonás játékom.
Mert nem agyatlan---------->Lőjjed a g....ibe lefele! ! játék
Igazi komoly harci game ó az a katona milyen realisztikusan gyalogol és a fény árnyék egyszerűen pazar....

De ezek után én is nyugodtan megvárom a teszteket...Tehát nem rendelem elő :)
14.
14.
mestermagyar
#6: Teljesen jót beszélsz, engem sem az AAA-k kötnek le az év lefolyása alatt, az utóbbi farcry 3 és a watch dogssal sem voltam el sokat.

Nekem is az jön le néha hogy az AAA-k azok valahogy jónak tűnnek, de változatosságtól és tartalmasságtól üresek legbelül. Valahogy azt érzem, hogy annyi millió dolcsival mondjuk egy minecraft szintű munkamegoszlásban annyi tartalmat gyárthatnának, hogy életünk végéig elvagyunk vele.

De a grafikát eltúlzod. Én mindig visszanézek, és azt látom csak hogy a bad company 2 milyen jól nézett ki, erre ezek a valamivel jobb grafikájú "Nekszt-dzsen" szarok inkább csak olyanok mint ugyanaz a fotó HDR-ben meg valami különös módra gyarapodó követelménnyel.
13.
13.
Tyler89
Nálam kiütötte a Divison-t a listámról, de mivel ez is Ubisoft játék ezért maximum egy teszt után ruháznék be rá, vaaaagy Ubiékat ismerve a megjelnés után egy évvel kiadott Complet Edition-ra...
12.
12.
Unknown
#6 Nem csak téged nem hoznak lázba. :D
11.
11.
DON GONDOCS
Én annak idején a future soldier grafikájától is becsokiztam.
10.
10.
godach
#9: Megnéztem mind2őt. Mindkettő gyönyörű. Én nem vagyok nagy elvakult ib fan, de azért ők sem hülyék. Mutatniuk kell valami előrelépést. Eddig elment ez a hazudgálás, de most hátha...
9.
9.
biohazard rex
#7: Akkor most mondom, hogy nézd meg ezt a trailert 3x full HD-ban, aztán nézd meg az e3-as Phantom Pain gameplay-t. Baromi nagy a különbség, szarrá fogják még ezt butítani és még úgy is "mozis" élmény lesz konzolokra, pc-n meg majd játszhatatlan lesz mint a unity. :d
7.
7.
godach
#6: "Ebben a trailer-ben is olyan növényzetek, meg 4k-s textúrák vannak, amit egy számítógép se tudna elfuttatni"

No Offense, de ahogy néztem a gameplayt, nekem egyből a Ground Zeroes és a Phantom Pain jutott eszembe, ami kb így néz ki. Ha nem jobban és az én több mint 2 éves vasamon is simán megy.
6.
6.
biohazard rex
Csak engem nem hoznak lázba ezek az AAA címek? Megy orrba szájba az ígérgetés meg a hazudozás, aztán többnyire játszhatatlanok még konzolon is és játékmenete is monoton, lerágott csont már...
Ebben a trailer-ben is olyan növényzetek, meg 4k-s textúrák vannak, amit egy számítógép se tudna elfuttatni ésszerű kereteken belül s,már csak azzal se erőlködnek, hogy elrejtsék a játék hibáit, 4x bevágni ugyan azt a kivégző mozdulatot (0:53) aztán meg, hogy mutogatják, mennyi díjat/jelölést kapott, kérdem én mire? vagy zárt ajtók mögött már sikerült végig játszani a játékot? :D
5.
5.
crytek
Én majd egyedül fogok menni az biztos , hogy meglegyen a single érzés.
4.
4.
Red-E-Kamp Van
Én valahogy nem hiszem el, amiket ott olvasok.
Ezt a trailert úgy felesleges volt kiadniuk, hogy teljesen. Mert újat sem látok benne.

3.
3.
godach
Hinni, vagy nem hinni, arra jó volt a trailer, hogy így fél álomba a kávémat is lerakjam és tágra nyitott szemmel figyeljem a felétől.
2.
2.
Rakottkrumpli
#1: Ubiszaftnak hinni? LeL.. ne viccelj! xD
1.
1.
bodortamas1
Ha hihetünk a trailernek, ez a játék egy open world látvány - coop orgia lesz. Hajrá Ubisoft!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...