Halo: TMCC - visszatér az Infection mód

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
A Halo 3-ban debütált "zombimóddal" bővül hamarosan a Halo: The Master Chief Collection felhozatala. A részletek még nem ismertek, a 343 egyedül annyit árult el, hogy a jövőben többet fogunk hallani az Infectionről.

Az Infection multiplayer mód a Halo 3-ban tűnt fel először, majd évekkel később a Halo: Reachben tért vissza. A 343 Industries legújabb blogbejegyzéséből kiderült, hogy a csapat tovább folytatja a munkát, és a Halo: The Master Chief Collection legújabb frissítésével visszatérhet a zombimód.


"A playlist-csapat továbbra is dolgozik a jövőbeli frissítéseken, nagyon valószínű, hogy az elkövetkezendő hetekben többet is elárulunk majd az olyan újdonságokról, mint az Infection."

Az említett módban a játékosok feladata az, hogy levadásszák a fertőzött játékosokat. Utóbbiak arra törekednek, hogy minél több egészséges egyedre ragasszák rá a vírust. A móka addig tart, míg az összes fertőzött meg nem hal - a mechanika nagyon hasonlít a Last Man Standingre. Az Infectiont a 2012-es Halo 4-ben átnevezték Floodra.

Ezzel párhuzamosan a Halo 5: The Guardians is készül a srácoknál, új battlegroundokon, fegyvereket és frissítéseken dolgoznak, amikről a holnap induló Gamescomon számolnak majd be.

1.
1.
DON GONDOCS
Valaki, vélemény erről módról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...