Deus Ex: Mankind Divided - lesz New Game+ mód

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Eidos Montreal kiadott egy friss videót a Deus Ex: Mankind Dividedről. Ebben a fejlesztők rengeteg, eddig nem ismert részletet osztanak meg a játékról, például azt, hogy biztosan kapunk New Game+ módot.

A Square Enix és az Eidos Montreal a Gamescomon is büszkén mutogatta a Deus Ex: Mankind Dividedet, és ha már kint voltak a kölni kiállításon, akkor jó pár új dolgot is bejelentettek. A mostani videó ezeket gyűjti össze.

Így például megerősítést nyert, hogy a játékbeli HUD sokkal több személyreszabási lehetőséget ígér majd, mint amivel a Human Revolutionben találkoztunk. A játék semmilyen játékstílust nem fog favorizálni, viszont a harcért is jár majd tapasztalati pont. A döntéseinknek minden eddiginél komolyabb következménye lesz, nem csak a játék végén, de közben is. Jensen SmartVision képességével már a helyszíneken található lootokat is könnyebb lesz megtalálni.


Megújul a fedezékrendszer is, ami az ígéretek szerint sokkal áramvonalasabb lesz, amolyan point & click-szerű. Harc közben teljesen testreszabhatóak lesznek a scope-ok, illetve a töltények típusa is cserélhető lesz. Továbbá hivatalossá vált, hogy a Mad Max 2-ben Wezt alakító Vernon Wells is csatlakozik a játék szinkronszínészeinek stábjához. Jensen egyik parancsnokát fogja alakítani.

Végezetül pedig a legfontosabb információ: a Mankind Divided is megkapja a New Game+ módot.

A Deus Ex: Mankind Divided valamikor 2016 elején jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
FherT
A probléma az, hogy dobták a vörössel és arany színekkel átitatott grafikát.

Az az egyik jellegzetessége volt a játéknak. Nagy részben az adta az egésznek a hangultatát.
3.
3.
_NMI_
#2: Ilyen fiatalon mecsoda életigazságok, komolyan ;)
2.
2.
Micsoda hírek bakker. Már csak bírjam kivárni :D
Látszik, hogy micsoda profizmussal építgetik a játékot, bár azért az első két részről se feledkezzünk meg. Mert az biztos, hogy a HR reneszánszt csinált de az első kettő már akkor régen letette a stabil alapokat.
Ezt csak azért is mondom, mert elképesztő szerintem, hogy pár év alatt eljutottunk odáig, hogy valami ennyire kiforrjon.
Sőt, hogy mindezt egy gyerekkor alatt megértem. Durva belegondolni abba, a régi időkben mennyi idő kellett a dolgoknak.
Megérted, hogy létrejött a könyvnyomtatás? Arra már nem volt esélyed, hogy lásd a 100-150 évvel későbbi nyomdákat. Ezernyi példát lehetne mondani.
Hálás vagyok, hogy mindezt láthatom. Büszke vagyok arra a sok nagyszerű emberre aki ilyen keményen dolgozik egy ilyen játékon is.
De lehet az egy COD is, AC is-bármi. Nem valószínű, hogy játszani fogok a legtöbbel de ha lenne bennem gyűlölködés irántuk csak a magam kicsinyességét mutatnám. Szóval én azt mondom, hogy egy dolgot képviselünk és jó lenne ha sokan mások is ráébrednének végre erre.
Én már bőven túltettem a magamét, lehúztam több mint 10 évet a játékok mellett. Ennél többet nem kívánhatok. Jöjjenek csak az új generációk, zúzzák szét a múltamat vagy gondolják újra. Teszek rá, csak csinálják a dolgukat.
1.
1.
Tokodboy
Options menu is lesz benne? .........
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...