GTA V - közeleg a konzolos videoszerkesztő

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 20.
  • Teaser
Habár pontos megjelenési dátumunk továbbra sincs, a Rockstar már belengette, hogy a következő frissítéssel érkezik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra a GTA V videoszerkesztője.

A Rockstar még májusban jelentette be, hogy előbb-utóbb PS4-en és Xbox One-on is elérhetővé válik a Grand Theft Auto V talán legfontosabb PC-exkluzív fícsöre, a videoszerkesztő. Most már azt is tudjuk, hogy nem kell sokat várnunk rá: a játék következő frissítésével kóstolhatnak bele a konzolosok a videózás örömeibe.


A Rockstar ezt az Ill Gotten Gains Editor Contest eredményhirdetése apropóján árulta el, és egyúttal hozzátette, hogy a következő versenyen már három platform játékosai versenghetnek. A PS3-asok és az Xbox 360-asok kimaradnak a buliból: a fejlesztők már korábban leszögezték, hogy az extra hardverkövetelmények miatt, ezekre a konzolokra nem jelenik meg a Rockstar Editor.

6.
kopic
Inkább az a krva sztori dlc jönne már. -.-
3.
Thor Vath
Ha úgy vesszük, vártunk, végülis megvan az az egy-két év.. Én a GTA V-ömet már tavaly eladtam, pedig tartogattam jópár hónapig végigjátszás után (azért azzal sem döntöttem gyorsasági rekordot) :)
Jöhetne már a GTA VI.
2.
Brenor
Hirtelen azt hittem, hogy a story dlc közeleg. Jöhetne már!
1.
PrimYaz00
Nyugodtan késhetne még 1-2 évet, várjanak végre ők is vmire :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...