Divinity: Original Sin 2 - élőhalottat is irányíthatunk

Link másolása
Tovább dübörög a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter-kampánya, mely egy újabb célt teljesített. Ennek hozománya, hogy a kalandjainkat egy élőhalott karaktert irányítva is megkezdhetjük majd.

Folytatódik a Divinity: Original Sin 2 sikersztorija: a játékra immár 1,2 millió dollár gyűlt össze a Kickstarteren, tehát már több mint a duplája a kért 500 ezres összegnek. Ezzel egy újabb extra nyílt meg, így a végleges játékban már egy élőhalott karaktert irányítva is kalandozhatunk. Hogy pontosan milyen előnyei és hátrányai lesznek ennek a fajnak, az még egyelőre kérdéses, de a fejlesztők várják a rajongók visszajelzéseit.


A Divinity: Original Sin 2 Kickstarter-kampánya múlt hét szerdán indult el, és alig 12 óra alatt összegyűlt rá a kért 500 ezer dolláros összeg. Olyan gyorsan dobták össze a pénzt a játékra a rajongók, hogy a fejlesztők még hozzá sem tudták adni az extra célokat a kampányhoz.

Ismét egy körökre osztott harcokkal operáló RPG-t kapunk. A látványért az előző rész engine-je felel, és a kooperatív és a kompetitív multi sem hiányozhat belőle. Immáron három társsal indulunk kalandozni, a párbeszédrendszert is átalakították a fejlesztők, illetve az új taktikai lehetőségeken kívül egyedileg alkothatjuk meg hőseink képességeit. A játék valamikor jövőre jelenik majd meg PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...