PC-re is megjelenik a Final Fantasy V

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
Újabb nagy (?) adósságát törleszti a Square Enix: még ebben a hónapban napvilágot lát a Steamen a Final Fantasy V. Igen, az eredetileg 1992-ben SNES-re megjelent JRPG-klasszikus.

Jobb későn, mint soha, ugye? A Final Fantasy V 1992-ben jelent meg SNES-re, később portolták PlayStationre és Game Boy Advance-re is. Ez utóbbi szolgálja az alapot a szeptember 24-én érkező PC-s verzióhoz.

Ráadásul a veterán karaktertervező, Kazuko Shibuya új szereplőket és grafikai elemeket készített a számítógépes verzióba, átdolgozták az irányítást és a harcrendszert is. Immáron 26 egyedi osztályt találunk a játékban, mind a négy hősünket részletesen testre szabhatjuk. A GBA-verzióban debütált Sealed Temple kazamatát is megtaláljuk benne.

Természetesen a Steam-kártyák és az achievementek sem hiányozhatnak majd.

7.
7.
Naridar
Érdemes kipróbálni ha valaki még nem játszott vele, de az Androidos/iOS-es változat 1-az-1-ben ugyanaz. Igazából az eredeti SNES-es verzió óta nincs túl nagy különbség, de a grafika ezekben a legjobb.
6.
6.
SLi
#4: nagyon meglepődnék ha jönne pc-re a X/X2
de legyen igazad
5.
5.
Csoki80
#2: idös de ütös játék ;-)
4.
4.
zsocc-nrg
Én örülök neki mert ezek szerint lassan de biztosan befut az összes FF rész PC-re. Az már más kérdés hogy a Square Enix portjai nagyon silány minőségűek lásd FFXIII és Type-O HD mert csak odaszarják Steam-re szóval új team-et kéne összeállítaniuk kifejezetten pc-s tesztelés céljából mielőtt esetleg a X/X2-HD-hoz vagy a FFXV-höz hozzálátnának...
3.
3.
Tele van a Steam ehhez hasonló indie játékok tömkelegével, most miért baj, ha lesz köztük egy normális is ?! :DDD
2.
2.
moonborn
#1: főleg ha ilyen idős játékról van szó
1.
1.
Hulkster
Aki eddig ténylegesen ki akarta próbálni, az már valamilyen emulátoron megtette. Szerintem felesleges a PC port.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...