The Last Guardian - tényleg ott van a TGS-en

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A hét elején jelentettük, hogy a The Last Guardian is kint lesz az idei Tokyo Game Shown. A játék valóban megtekinthető Tokióban, de nem úgy, ahogy azt a rajongók várták volna.

A hét elején még úgy tűnt, vadonatúj jelenetekkel vagy legalább képekkel jelentkezhet a The Last Guardian. A most már PlayStation 4-re fejlesztett játékot készítő genDESIGN azonban alaposan megtréfálta a rajongókat, a múltkor elhintett képről ma ugyanis kiderült, hogy nem éppen azt takarja, amire a legtöbben gondoltunk.


A korábbi bejelentés ugyanis mindössze egy hatalmas, 6 méter magas kivetítőn látható, MI-irányította Tricót (a játékbeli madár-kutyaszerű lény) takart, akivel állítólag "kommunikálhatnak" a résztvevők, bár az nem derül ki a Twitter-bejegyzésekből, hogy ez valami interaktív bemutatót takar vagy teljesen mást kell alatta érteni.

10.
10.
kamgecam
#7: Hatalmas game lesz a Last Guardian és tuti hogy jönni fog 2016-ban,ha nem így lenne akkor azért nem nyomatnák így.Egyszerűen csak hülye a marketingje.
Rengeteg jó cím érkezik jövőre ps4-re.de számomra ez a legjobban várt.Meg az Uc4!
9.
9.
McDuff
#1 az until dawn-nak előnyére vált a halasztás és a generációváltás.
8.
8.
Hát ez geci jó nagyon tetszik :D

https://www.youtube.com/watch?v=wHCcJ6kZ_lc
7.
7.
dzsiádzsó
Amúgy meg nem tökmindegy? Egy kutyamcskamedvedisznóember ugrál egy gyerekkel, ez nem játék, ez akkor is vicc, ha kész van. Ideje lenne leszámolni a ps3 kudarc időszak utolsó élő jelképével, a ps4 messze jobb, főleg X1-hez viszonyítva, jöjjenek az új címek, amik tényleg érnek is valamit (Zero Horizon pl.)
6.
6.
kamgecam
A vicc az hogy ha tényleg megjelenne 2016-ban,mégis ilyen hülye módon promozák,ahelyett hogy játékmenetet mutatnának.
Mindegy nemsokára kiderül,lesz még idén a sony-nak két konferenciája.Azon sem csodálkoznék ha oda tartogatják a bővebb infókat.
5.
5.
PS4jacksony
Ezt a játékot ráértek volna még 2015-ben bejelenteni.
4.
4.
Sajnálom, hogy ilyen nehezen haladnak ezzel, pedig az idei E3 egyik legjobban tetsző bemutatóját láttam a The Last Guardian személyében.
3.
3.
kopic
Ez azert gaz, de tenyleg.

Ps tulajok: Ne vegyetek biztosra azt a jovo evi megjelenést.
2.
2.
PS4jacksony
Unokáink sem fogják látni
1.
1.
dcba
Minek ugralni ezen a jatekon, ugysem fog soha megjelenni, vagy ha igen, akkor a hype miatt ugyis a foldbe lesz tiporva, mert ennyi ev utan mar ugysem fog tudni akkorat mutatni, mint amit mindannyian varnank tole.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...