The Last of Us 2 - Neil Druckmann is megszólalt

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Azután, hogy múlt héten elszólta magát a Naughty Dog egyik alkalmazottja The Last of Us 2-ügyben, Neil Druckmann, a stúdió kreatív rendezője az Official PlayStation Magazine-nak igyekezett tisztázni a helyzetet.

Múlt héten jelentettük, hogy a Naughty Dog a Nathan Drake Collection livestreamjében elszólta magát a The Last of Us 2 kapcsán. Nem ez volt az első eset, így a csapat kreatív igazgatója, Neil Druckmann az Official PlayStation Magazine-nak adott interjúban igyekezett tisztázni a dolgokat.

Ebből kiderül, hogy Bruce Straleyvel, a The Last of Us rendezőjével már az Uncharted 4 fejlesztése előtt ötletelni kezdtek a következő lehetséges játékokon, így több prototípust is elkészítettek - köztük Joel és Ellie történetének folytatása is felmerült, mint lehetőség, de egy sci-fi és egy fantasy játék is szóba került. Ellenben a Naughty Dog jelezte, szeretnék, ha ők vinnék az Uncharted 4 munkálatait, így jelenleg ez élvez fő prioritást és a prototípusokon dolgozó kisebb csapatok is Nathan Drake legújabb kalandján dolgoznak már.

Ezután azonban elárulta, hogy azért nagyon is visszakívánkozik a The Last of Us univerzumába, de jelenleg nincs idő ezen gondolkodni, ahogy azon se, hogy mi lesz az a játék, amelyen legközelebb dolgozni fognak. Éppen ezért kissé meglepte, amikor Nolan North magabiztosan állította, hogy a The Last of Us 2 is készül, hiszen még ők maguk se tudják, mi lesz a jövőben.

15.
15.
Macifasz
#13: Az alap az tuti kész van, és végigjátszható verziójuk is van belőle ez fix, de még tuti rengeteg utómunka van vele.
14.
14.
kamgecam
#13: Nagyobb esélyt látok egy új Jak and Dexter-re! :)
13.
13.
roli33
Ne higgyetek neki. Hogyne tudnák hogy mit fognak csinálni (minden bizonnyal TLoU játék). Gondoljatok bele, nem erősíthette meg, hogy készül. Sokkal nagyobbat fog szólni, majd ha ők azt az ő marketingjük szerint jelentik be. Az U4 meg már kész van, kizártnak tartom, hogy a Naughty Dog ÖSSZES embere azon dolgozik.
12.
12.
GAMEROD
Ha ma kezdenék el készíteni, akkor is legalább 2-3 év lenne hogy megjelenjen tehát ne görcsöljetek ezen. Egy jó ideig nem lesz oszt cső.
11.
11.
Macifasz
Naughty Dog féle sci-fi? Már a bejelentés napján előrendelném. :-D
10.
10.
simon 555
Remélem a következő játékuk az a sci-fi lesz.
9.
9.
felegyi
Nyilván még nem sok minden van meg az anyagból, nem mostanság készül el... így minek pletykáljanak róla? Egyértelmű hogy már nagyban fejlesztik, sőt meg sem lepődnék ha a PS4 utolsó címe lenne, de az rohadtul nem most lesz... majd üt amikor kell, Nolan elszólta magát... idő előtt.
8.
8.
zozo76hun
akkor tisztazodott: nem lesz azt' kesz :)
6.
6.
Egy tokeletes jatek, aminek kar lenne folytatas, ez igy volt kerek ahogy volt, inkabb talaljanak ki ujat, tuti az is jo lenne :-)
2.
2.
kamgecam
#1: hatalmas game a last of us,de én jobbon örülnék ha valami újat kezdenének,
gondolj bele milyen lenne ezektől a srácoktól egy fantasy...
1.
1.
Anonymus565
Én azon a véleményen vagyok, hogy inkább jelentsék be, hogy lesz-e The Last Of Us 2 vagy nem. Nem jó ez a huzavona így. Személy szerint már várom a folytatást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...