Íme, a Yakuza-remake első trailere

Link másolása
Nemrég jelentette be a Sega a Yakuza hatodik részét, ezzel párhuzamosan pedig bemutatták az első rész remake-jét is. Ebből az újrakevert változatból érkezett meg most az első előzetes.

Jövő év elején, pontosabban január 21-én jelenik meg Japánban az első Yakuza-játék HD remake-je PS3-ra és PS4-re. A játék kapott már egyszer egy HD-kiadást PS3-ra, a kiadó azonban úgy döntött, hogy megpróbálja még egyszer eladni a klasszikust. Az első trailert a felújított változatból alább nézhetitek meg, természetesen japánul.


Nagy a mozgás mostanában a Yakuza-sorozat körül: nálunk valamikor az ősz folyamán jelenik majd meg a Japánban már 2012 óta elérhető Yakuza 5. A szigetország játékosai azonban ezúttal is jobban örülhetnek, hiszen hozzájuk 2016 tavaszán érkezik a fentebb látott Yakuza-remake és az előzményeket elmesélő Yakuza Zero is, ősszel pedig már a nemrég bejelentett Yakuza 6-tal játszhatnak majd.

5.
5.
shatterhand
4.
4.
Hiaba tetszene, ez kb felejtos itthon...soha nem jelenik meg.
3.
3.
roli33
#2: Mondjuk ja, utánanéztem hogy az eddigi részek is hogy jelentek meg az EU-ban. Igazán megkésve. Sok nem is jött. :D
2.
2.
simon 555
#1: Ha jól számolom, úgy kábé... Soha :D
1.
1.
roli33
De jó, és PS3-ra is jön! A Black Ops 3 csalódás után, remélem ebből nem vesznek ki semmit. :D Európában mikor várható ez a HD remake?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...