Back to the Future: The Game - az új konzolokra is

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 30.
  • Hír
Link másolása
Hihetetlen, de igaz: már 30 éves a Vissza a jövőbe-trilógia, így a Telltale Games keresve sem találhatott volna jobb alkalmat ahhoz, hogy PS4-re és Xbox One-ra is kiadja az epizodikus kalandjátékát.

A Back to the Future: The Game epizodikus formában látott napvilágot PC-n és az előző generációs konzolokon 2011 folyamán. A trilógia idén ünnepli 30. születésnapját, így érthető, hogy a Telltale újra elővette a címet.

Már augusztusban is csiripelték a madarak, hogy a játék PS4-en és Xbox One-on is napvilágot lát, ám a hír csak most vált hivatalossá. A Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition feljavított grafikával és átdolgozott hangokkal operál, ráadásul már Biff Tannent is az eredeti színész, Tom Wilson szinkronizálja.

A játék letölthető formában és dobozos változatban is napvilágot lát, az új konzolok mellett Xbox 360-on is. Extraként kulisszák mögötti videókat is tartalmazni fog a kiadás.

Megjelenés október 16-án!

15.
15.
Yanez
#14: Nekem bôven megérte, mivel tele vagyok játékokkal, és egy percig sem unatkozok.
14.
14.
Dercsi
Ja-ja... Kivétel erősítí a szabályt. Azért abba maradhatunk, hog az új masinák játék felhozatala elég szánalmas... Egyik next sem ér 100.000-t. Föleg hogy ilyen játékokkal próbálkoznak. Ami nem egy rossz gém,csak lerágott csont közel 20.000-ért...
13.
13.
Yanez
#12: Bloodborne, Driveclub - bár te csak egyet kértél... gondolom.
12.
12.
Dercsi
#10: Majomgyerek! Apuci 70 éves...én nem veszek a fiamnak ;) De ha ismernéd a lent említett játékot, amit anno több millióan játszottak akkor talán értenéd miről beszélek... Szeretne bármelyik next eladni a konzoljából annyi, mint régen a c64...a jáűtékokról már nem is beszélek. Vagy van valami új a "next"-ekre ami nem egy folytatás része, önálló, nem 3-4 óra hosszúságú, vagy nem csak egy felújított HD reamek? Nincs... Erről beszélek, csak vannak páran akik apu pénzétől kikeményedve annyira retardáltak, hogy fel sem fogják mi van...
11.
11.
Pistaaa
Ez egy hatalmas játék. Nagyon jól nyúlt hozzá a franchise-hoz. Nekem marhára bejött.
8.
8.
Dercsi
HAHAHAHA NEXT GEN.... Akár a Wizard of War-t is kiadhatnák ezzel az erővel.... Nagy pacsi minden NEXT GEN tulajnak, és jó játékot hozzá!
4.
4.
lacinho01
Saját vélemény. Szar az egész játék ugy ahogy van
2.
2.
crytek
Akkor lenne igazán jó ez az "ünnep" ha a pc-set is felújítanák!
1.
1.
Yanez
Ennek örülök, mert pont kimaradt! Persze PS3-ra is beszerezhetném, de valahogyan teljesen kiment a fejemből, hogy pótolni akarom majd valamikor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...