PC-re költözik a Sonic: Lost World

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a Wii U-exkluzív Sonic: Lost World nem kapott jó értékeléseket, és nem is adtak el belőle túl sok példányt, a Sega még fut egy kört a játékkal, és PC-re is megjelenteti azt.

Váratlan címmel bővült az őszi játékkínálat, a Sega bejelentette, hogy november 2-án PC-re is megjelenik a Nintendo Wii U-n már csúnyát bukott Sonic: Lost World. A 23 euróért vesztegetett port előrendelői a Sonic & All-Star Racing Transformedet is megkapják ajándékba.


A csomag teljes lesz, a Nightmare DLC is jár hozzá, továbbá az achievementek, a felhős mentések, az online ranglisták és a kontrollerek kötelező támogatása sem marad ki a funkciók közül. A Sega fontosnak tartotta kiemelni azt is, hogy a billentyűzetkiosztást is megváltoztathatjuk majd.

A kiadó még januárban jelentette be, hogy a jövőben kizárólag PC-ben és mobilokban gondolkodik.

7.
7.
hoaw
#6: Szerintem meg jobb, de nem akarok vitázni.:)
6.
6.
dcba
#3: CONDEMNED 2t ennyi ev utan nem hiszem, h ki fogjak adni. Amugy nekem megvan ps3-mon es sztem sokkal szarabb mint az elso, ami viszont bitang jo volt.
5.
5.
hoaw
Condemned 3! Köszönöm.
4.
4.
Paint
Jól néz ki, szeretettel várom. :-)
3.
3.
zsocc-nrg
Ez tényleg váratlanul ért, úgy tudtam hogy a Nintendo pénzelte őket hogy exkluzívvá tegyék. Nagyon tetszett a videók alapján de még nem volt szerencsém játszani vele... na de majd most! :) Egyébként remélem van még pár nyalánkság (pl !!CONDEMNED 2!!, Vanquish, Bayonetta) amit esetleg kiadnának pc-re
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...