Shovel Knight - dobozos verzió nélkül Xbox One-on

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 9.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan boltokba kerülnek a Shovel Knight dobozos verziói, ám a Yacht Club Games most néhány szomorú bejelentést tett. Először is a dobozos Xbox One-verziót ejtették, másrészt a játék ára is emelkedett.

A jövő héten érkeznek a Shovel Knight dobozos verziói, ami nem véletlen, elvégre a játék remekül fogy és számos elismerést zsebelt már be.

Eddig úgy tudtuk, hogy a fizikai változat 3DS-re, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Wii U-ra fog megérkezni, de a platformlistán történt egy kis változás, mert a Yacht Club Games bejelentette, hogy törölték a dobozos Xbox One-változatot. 

Hogy miért is? A fejlesztők szerint olyan a kiadói politika ezen a platformon, ami nem tette lehetővé a lemezes verzió megjelenését, hiába szorgoskodtak annyit az ügyön. Természetesen a digitális változat továbbra is elérhető.

A másik rossz hír, hogy 20 dollárról 25 dollárra emelkedett a dobozos verzió ára, a srácok úgy döntöttek, hogy hozzádobják a csomaghoz a játék digitális betétzenéit, ezzel kompenzálva a dolgot.

Mielőtt még bárki farkast kiáltana, hozzátenném, a Yacht Club Games egy apró indie csapat, így is elismerésre méltó, hogy a rajongók kérésére bevállalták a dobozos verziót. 

6.
6.
Stormblast
Jó játék, de pontosan kétszer annyit kérnek érte mint amennyit adnék.
5.
5.
ikaralyos01
#4: Ps4-en az 50gb-os Bluray-en jól fog kinézni :D
4.
4.
Raptor X
#3: :D akkor cd-n jön ki?
3.
3.
simon 555
Nem igazán értem minek kell egy 125 MB-s játékból dobozos kiadás.
1.
1.
öööö... FARKAS ! :)

amúgy, shovel.knight rulez!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...