Deus Ex: Mankind Divided - fontos a PC-s változat

Link másolása
Sajnos még mostanában is megesik hogy egy-egy játék PC-s verziója borzalmasra sikerült - elég csak az Arkham Knight-fiaskóra gondolni. Szerencsére az új Deus Ex esetében figyelnek a fejlesztők a számítógépes kiadásra.

A New York-i Comic-Con alkalmával előadást tartott a Deus Ex: Mankind Divided fejlesztőcsapata, az Eidos Montréal. A rajongók többek között a játék főszereplőjének a szinkronhangját adó színésszel beszélgethettek, valamint a játék executive direktora, Jean-Francois Dugas is válaszolt a kérdésekre.

Az egyik rajongó arra volt kíváncsi, hogy milyen lesz a játék PC-s változata. Dugas szerint "tiszteletlenség" előállni a konzolportokkal, ezért számukra "szuper fontos" lesz a PC-s kiadás. Elmondta, hogy a számítógépes verzió tartalmazni fog olyan dolgokat is, amiket a konzolosok nem. Elárulta azt is, hogy hamarosan be fogják mutatni azt, hogy milyen hatással van a játék motorjára, a Dawn Engine-re a DirectX 12.

A játék 2016. február 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

9.
9.
KopyAti
7.
7.
#2: Nem vesztettel vele semmit.
Alaposan tul van ertekelve kb. mint a bioshock.
Az elso meg egesz jo volt a koraban uj szeru jatekmenettel.
Azota melyrepul.
6.
6.
A dishonored a legszarabb napjan is 100* kulonb cucc mint a human revolution nevu square enixes fos.
4.
4.
BloodyDeath
Nagyon helyes, hogy így álnak a dolgokhoz. Mondjuk én konzolos vagyok, de a játékot készítsék el tiszteségessen minden egyes platformra.
2.
2.
godach
Asszem, ideje lenne ezt a szériát is pótolnom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...