Darksiders 2: Deathinitive Edition - PC-re később

Link másolása
Még mindig nem tudni pontosan, hogy mikor érkezik a Darksiders 2: Deathinitive Edition konzolos változata, azt azonban elárulta az egyik fejlesztő, hogy PC-re később jelenik meg a cím.

Kicsit nehéz kiigazodni a Darksider II felújított változatának a hírein, mivel a fejlesztők csak apró hírmorzsákat szórnak el a rajongóknak és a sajtónak. Volt egy kis félreértés a platformok körül, és egészen mostanáig csak sejteni lehetett a PC-s változatot a konzolosok mellett.

Megjelenési dátum még mindig nincs, azonban egy Twitteren feltett kérdésre elárulta a fejlesztőcsapat, hogy PC-re csak később érkezik majd meg a Deathinitive Edition. A felújított kiadás egyébként csinosított grafikával jön, valamint az összes DLC-t is tartalmazni fogja.

8.
8.
Sztem azok veszik meg akik nem jatszottak meg, pl nekem kimaradt!
7.
7.
SLi
#3: Egészen elképesztő.
Rohadék egy cég lehet az ilyen.
/s
5.
5.
Necreon
#4: Ami a GK cikkben nincs benne, hogy ebben a kiadásban azért benne van a tízcsilliárd fizetős DLC alapból. Azt azért nem adnám én se csak úgy ingyen patch-el.


Amit viszont igen az az hogy a játék olyan szinten fagy hogy csak reset-re reagál a gép semmire másra. Régen nem volt vele bajom, igaz akkor meg crashelt ha a mentésed egy adott kilobyte méret fölé ment, amit az inventory-d szinte üresen tartásával tudtál csökkenteni, és ezekre a mai napig nincs patch. Most hogy mondhatnám, hogy oké, erre kiadok pénzt, talán majd ez jó lesz? Sehogy.
3.
3.
crytek
Ez a cég nem olyan. Ennek kell a pénz.
2.
2.
Eddig az volt h oktober 29...akkor ez nem igaz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...