Tales from the Borderlands - traileren a finálé

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 17.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten érkezik a Tales from the Borderlands utolsó epizódja - mármint az első évadé. A Telltale most egy előzetesben mutatja meg, hogy mi vár ránk a fináléban. Hőseink minden eddiginél nagyobb dobásra készülnek.

Kezdjük a dátumokkal: az Episode Five: The Vault of the Traveler október 20-án landol PC-n, Macen, PS3-on és PS4-en. Október 21-én Xbox 360-ra és Xbox One-ra is elérhető lesz, a sort pedig az iOS-es és az androidos verzió zárja október 22-én.

Most egy vicces és végletekig hatáskeltő trailer keretében nézhetünk bele az évadzáróba:

5.
5.
NECROSMOKE
Szerintem lehetnetek toleransabbak egy picit.
Amiert 1000-nek tetszik, nem biztos, hogy az 1001-nek is tetszeni fog.
Reszemrol johet, mivel en szeretem a Telltale jatekokat...ugyan meg nem jatszottam ezzel, de biztos vetel lesz a jovoben :)
4.
4.
Prax
#1: Köszönjük a teljesen felesleges kommentet!

On: Néha már visítottam a nevetéstől, ami elég ritka :D kedvencem amikor négyen jönnek ki, és egymásra pillantakan. Canon is ami történik, szóval aki szereti az eredeti szériát, akkor érdemes követni, mert lesz aki már nem a Borderlands 3-ban, mert meghal egy kicsit.
3.
3.
jusanyk
2.
2.
exonic
#1
Sajnos hatalmasat tévedsz. Pár hónapja megvettem a telltale collectiont és gondoltam a game of thrones mellé le szedem ezt is, gondolván legalább egy platina trófeát megér. Ekkorát pozitívan a 2013as tomb raider óta nem csalódtam. Kivaló sztori, hatalmas karakterek és eszméletlenül sok poén, miket meghallván szakadva, néhol könnyezve nevettem.
Annak idején mind a két borderlandset elkezdtem de hamar rájuk untam, de ehez semmi háttértudás nem szükséges, aki teheti az próbálja ki, mind tudjuk hogy bármihez is nyúl a Telltale, az arannyá válik...
1.
1.
Paint
Úgy néz ki, hogy ez senkit sem érdekel... Még engem se..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...