Halo 5: Guardians - íme, az első 30 perc

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 17.
  • Videó
Link másolása
Kicsivel több, mint egy hét múlva indul útjára az ősz egyik legfontosabb Xbox One-exkluzívja, a Halo 5: Guardians. Most belenézhetünk a kampány első félórájába, ami nyilván durván spoileres, szóval ennek tudatában kattints!

Már nem kell sokat várni a Halo 5: Guardiansra, elvégre október 27-én landol Xbox One-on. Néhány szerencsés kolléga már kipróbálhatta a kampányt, így most 30 percen át nézhetünk bele az első küldetésekbe.

Vigyázat, spoilerek!


A sztori nagyjából 8-12 óra alatt játszható majd végig, ráadásul a kooperatív mód különböző karakterei miatt az újrajátszhatósággal sem lesz gond.

Ráadás: már a GameSpot munkatársai is nyúzzák a Halo 5-öt, így megcsodálhatjuk a négyfős kooperatív módot és a nyitott végű misszióstruktúrát is.

36.
36.
Yato
#19: Nyugodtan ruházz be konzolra ha csak ez a bajod :) Én is így kezdtem, kb: 2 játékot kell vigig nyomni és utána úgy lősz kontroller-el, hogy a gólyafost is leszeded csukott szemmel félálomba. Az elején majd el sírtam magamat én is a bill+egér játékok utána, de mamár, nopara. Nyugodtan menj vedd lőjj játsz :)

Nekem nem hoz ujat ez az 5. rész sajnos. Végig toltam az előzőket, ami szép is jó is volt , de gyakrlatilag ahogy nézem fegyverek színek és az egész nem sokat változott. aki nem játszott még vele , az ne hagyja ki mert minőségi munka!!!
34.
34.
hoaw
Az első rész legendaryn konkrétan kínszenvedés.
De végigvittem.:)
32.
32.
polank
#30: Bárcsak lenne,hogy az ilyen szűk látókörű,elvakult pcfanboyok ne nagyképűsködjenek az ilyen témákban :)
30.
30.
LtK
#23: Jaj barcsak lenne mar crossplatform ,hogy a magadfajta embereket szarraalazzak :,D elmenybe sokkal jobb es kiegyensulyozottabb konzolon jatszani, de ,hogy te egy atlagos FPS jatekost eger+ billel nem alazol le kontrollerrel az biztos :D
29.
29.
Hunszi
#6: konzolos vagyok de m1...ennyit a PC-s fanboyságról :P Halot játszottam és a GoWot is, nem azt mondom a Halo nem jó játék, csak tényleg nem értem miért van megindulva a fél világ miatta. Játszottam vele másképp.
28.
28.
Csak gyakorlas kerdese, en sem tudtam elkepzelni regen, hogy lehetne pontosan loni vele, de rovid ido alatt raerzel es utana mar laza. Azert ajanlom, hogy probald ki mert kontrollerrel megtanulas utan visszakapcsolod egyszer pc- es behalsz olyan easy lesz, 30 killed 0 halalod lesz kb, es akiket eddig nehez volt kiszedni, majd rohogve.halomra lovod, nekem ez volt, csodalatos :-)
27.
27.
kryszisz
#26: Látom én voltam a hülye, hogy próbáltam értelmes beszélgetést folytatni veled, holott világosan látszik, hogy egy élettelen troll vagy, aki csak idegesíteni akarja a népet, mert épp nincs jobb dolga. De ígérem, ha a közeljövőben beruházok egy PS4-re (melynek jelenleg monetáris akadályai vannak), küldök róla egy képet üzenetben. Már ha addig nem bannolnak persze...
26.
26.
polank
#25: Ismètlem:lehet bill+egeret kötni konzolra elèg règóta konzolra. De fogadjunk így sem fogsz venni konzolt ès beàllsz a rinyàlók soràba :)
25.
25.
kryszisz
#23: Látom félreértettél, holott világosan leírtam: Igen, az ÉN problémám, pontosan leírtam, hogy valószínűleg lehet pontosan és precízen játszani kontrollerrel, a hiba BENNEM van. Szóval nem igazán értem, mire fel ez az ellenségeskedő hangnem, amellyel válaszoltál a kommentemre, holott még azt is világosan leírtam, hogy szívesen vennék konzolt, ha képes lennék jól használni a kontit. De ha már így elkezdted: a szövegértés már nagyon is a TE problémád, olvass többet vagy nem tudom, de ne légy ellenszenves egy olyan emberrel (a félreérthetőség végett természetesen magamra célzok), aki teljesen normális hangvételű kommentet írt egy hír alá, bármiféle rosszindulat, vitaszítás nélkül. Köszönöm a megértésed!
24.
24.
polank
#19: +egér+billt is lehet már 8-9 éve kötni konzolokra átalakítóval ;)

21: úgy beszélsz mintha next-gen ultraokos AI lenne a mostani pc exkluzívokban/pc-s fps-ekben. Pedig elvileg a konzol korlátját hozzák fel okként hogy miért olyan az AI,amilyen. De én csúcspc-n sem láttam a Haloban vagy Tlou-ban lévő ellenfeleknél okosabbakat/ugyanolyan okosakat egy játékban sem. Miért is lenne akkor egy unalmas egyhangú stalkerrel egy szinten?? :)
23.
23.
polank
#19: Aki konzolos régebb óta annak ez egyáltalán nem gond. Igen,tudok olyan jól célozni fpsben bármi segítség nélkül kontrollerrel,mint te egérrel mert konzolon nőttem fel,tudom precízen és finoman mozgatni a kart. Ha ezt nem tudjátok elfogadni,az nem az én gondom. De egér+bill nekem olyan kényelmetlen és szokatlan mikor kipróbálok egy pc játékot hogy na... Nem szeretek úgy játszani mert úgy rossz. Kontrollerrel tökéletesen elvagyok bármivel. Te fordítva vagy ezzel. Ez van,de ez a te problémád.
20.
20.
Neo1989
Ahogy nézem ez akár a 4 is lehetne mert kb semmi különbség. Csak szebb a grafika.
19.
19.
kryszisz
#16: Én nem akarom szidni a konzolokat, haveromnál tök jól elszórakozom a PS4-el, és irigylem is a Bloodborne és társai miatt, de (és ez most TELJESEN szubjektív vélemény) a kontrollerrel való célzás FPS/TPS gémekben számomra katasztrófa. Minden bizonnyal én vagyok inkompetens, mert az ilyen-olyan konzolos gameplay videókon látszik, hogy lehet a joy-okkal remekül célozni, de nekem nem valahogy áll rá a kezem. Kipróbáltam a Battlefrontot is a hétvégén, de jobbára csak szerencsétlenkedtem benne, pedig Quake/CS meccsekben alázni szoktam egér+billentyű kombóval, szóval értek az FPS-ekhez, de valahogy itt nem ment. Lehet, hogy sok gyakorlással rá lehet érezni az ízére, de engem konkrétan ez a jelenség teljességgel eltántorít egy konzol vételétől, pedig ha ez nem lenne tuti beruháznék egyre, mert remek exkluzív címek vannak rá, és kényelmesebb is, mint a gép előtt görnyedezni. Téma ON: Nagyszerűnek tűnik ez az új Halo, bár én csak - lévén PC-n játszom - csak az egyet vittem végig, de annak imádtam minden percét:)
15.
15.
polank
#10: +1
Aki meg nem konzolos,az azt se tudja,miért kell szeretni,így a véleményük egy nagy 0 :)
14.
14.
PaprikaJancsi
Gyönyörű, ahogyan kinéz és maga a játék is baromi jó lesz. A multiplayer meg új szintre lett emelve. :)
Must have!
10.
10.
anarchoid
#1: Halo -kban mindigis az osszkep volt az eros, amit nem latsz meg 30percben.. ;)
6.
6.
polank
#1: Gondoltam hogy valami ostoba pcfanboy fröcsögni kezd. Ha játszottál a MCC-vel,tudod jól mit kell várni ettől a résztől és ez csak egy bevezetés az első fél óra. Ha nem játszottad ki az előzőeket,fogalmad sincs mit kell várni. De ha elmondtad a véleményed,elmondom én is az enyémet: sose fejlesztenék pc-t mert egy pc exkluzív sincs ami felkeltette volna a figyelmem. Starcrtaft 2 mint legjobban várt pc exkluzív? Ilyen alacsonyan van a szint pc-n hogy az az átlag,semmi extrát nem mutató sc2 a legjobban várt pc exkluzív? Ezért sose fejlesztenék pc-t. Inkább ilyen címekkel játszom! :) Szóval ennyit erről!
5.
5.
zozo76hun
a HALO az HALO,csupa nagybetuvel!
4.
4.
Gumiember
Ilyenkor sajnálom hogy nincs boxom!
3.
3.
DON GONDOCS
Azért a régi részekhez képest érezhetően javult az összkép.
2.
2.
LtK
#1: Szerintem meg pont a gow az ami teljesen egyugyu es kozepszeru :D
1.
1.
Hunszi
Ez lenne a híres Halo 5, amiért a fél világ megfog bolondulni mikor kijön?...egy kérdésem van csak, miért?

Nem mondom, hogy rossz vagy valami, de szerintem az ég föld adta világon semmi extra nincs benne. Inkább Gears of War.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...