Az összes Tribes-játék ingyenes lett

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 30.
  • Hír
Link másolása
Húszéves a Tribes-sorozat, ennek apropóján a fejlesztő Hi-Rez Studios az összes részt ingyenesen letölthetővé tette. Soha rosszabb ajánlatot, az Ascend még manapság is az egyik legjobb multis FPS.

Soha rosszabb szülinapi ajándékot! Immáron 20 éves lett a Tribes-sorozat, amely jövőben játszódó shootereket szült. Noha az első shooter, a Starsiege: Tribes csak 1998-ban jelent meg, a sorozat egy mech-szimulátorral, az Earthsiege-dzsel vette kezdetét 1994-ben.


A mostanság a Smite-ot egyengető Hi-Rez ingyenesen elérhetővé tette a teljes sorozatot, noha a 2012-es Tribes: Ascend alapból free-to-play cím volt. Itt az idő arra, hogy újra élettel töltsétek fel a szervereket, hiszen az egyik legjobb multis sci-fi sorozattal van dolgunk.

A teljes lista a következő: Earthsiege, Earthsiege 2, Starsiege: Tribes, Tribes 2, Tribes: Aerial Assault, Tribes: Vengeance és Tribes Ascend. A játékokat erről az oldalról tudjátok letölteni.

8.
8.
mestermagyar
#6: Mert mondjuk kijavították azóta? :)
7.
7.
Kenian
Itt pedig mindig minden akcióról értesülhetsz villámgyorsan és aktuálisan: https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/
6.
6.
Mortician
"A mostanság a Smite-ot egyengető Hi-Rez ingyenesen elérhetővé tette a teljes sorozatot, noha 2012-es Tribes: Ascend alapból free-to-play cím volt"

Idáig sikerült mindenkinek eljutni a hírben? A jelek szerint nem igazán.
5.
5.
szcsaba1994
Régebben nagy kedvenc volt a Tribes:Ascend, csak nem ment a régi gépemen, Teszek is vele egy próbát, minden kiadó példát vehetne erről a hozzáállásról.
A cikkíró pedig utána nézhetne e dolgokna, honnan tudod, hogy az egyik legjobb cím, ha annyit se tudsz ,hogy ingyenes volt?
4.
4.
Chrysh
Szemezgetek a Tribes-szal egy ideje, csak azt nem tudom, hogy a nullgravitációs ugrabugrálás mennyire rondít bele az fps-élménybe?
3.
3.
Stack
Hali!
Előre is elnézést, én is utálom a Grammar Nazi-kat, de az MECH szimulátor, nem mecha!
Úgy mint a Battletech vagy MechWarrior univerzumban is Battlemech-hek vannak.
2.
2.
anarchoid
#1: jaha cikk iroja nagyon nincs kepben ;)
1.
1.
mestermagyar
A tribes ascend mindig is ingyenes volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...