Fallout 4 - videón a Pip-Boy Edition

Link másolása
Már csak bő egy hét választ el minket a Fallout 4 megjelenésétől, így hamarosan vége az évek óta tartó várakozásnak. Többen már megkapták a hírhedt Pip-Boy Editiont, melyről a kattintás után megnézhettek egy videót is.

A Bethesda az E3-as konferenciáján leplezte le a Fallout 4 gyűjtői kiadását, a Pip-Boy Editiont. A csomag minden Fallout-rajongó álma, hiszen tartalmazza a játékban is látható Pip-Boy replikáját. A kiegészítőt a karunkra csatolhatjuk, valamint a kijelző helyére a telefonunkat is behelyezhetjük, így a mindennapi életben is hasznos társunk lehet.

A szerencsésebbek már megkapták a Pip-Boyt is tartalmazó csomagot, így több kicsomagolós videó is előkerült róla. Alább a GameSpot videóját nézhetitek meg:


A Fallout 4 november 10-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A játék már aranylemezen van, így késés sem várható.

135.
135.
Aanash
Szép estét mindenkinek.
Esetleg azt lehet tudni, hogy cooperatív multiplayer lesz-e a játékban?
Nem ismerem ezt a sorozatot ezért érdeklődnék.

131.
131.
Witcherben annyi a valtozatos h az esemenyek kozott sokat pofaznak a karaktetek, utana a feladat ugyanaz mint mashol...
120.
120.
Formula1fanatic
#54: "Míg a Morrowindben, még a Bethesda olyan szarvashibákat is elkövetett, hogy Orkkal, nehéz páncélban, tudtál tolvajlani." Tudni tudott de vajon milyen hatékonysággal?
118.
118.
Arian
#116: Én ugyanezt mondhattam volna anno a Skyrim-re is, mikor épp az volt a nyerő.
112.
112.
p3ti
Engem aztán nem érdekel sem a skyrim, sem a Witcher, sem a Dragon Age...nekem ebben a kategóriában mindig is a Fallout lesz a csúcs. Én sokkal jobban odavagyok a fegyverekért mint a kardok és pajzsokért, már csak ezért is számomra a többi csak unalmas kaptafa. Nem is értem miért akarja itt mindenki annyira a W3hoz mérni, holott az RPG elemeken kívül nem hinném hogy sok köze lesz a két játéknak egymáshoz. Évek óta nem hypeolt játék ennyire, szóval futok a megjelenés napján a boltba.
111.
111.
godach
Ne akarjuk már mindenkire ennyire ráerőltetni ezt a kurva witchert vazzz.
108.
108.
Hab
#107: *egyik részbe se tudtam...
107.
107.
Hab
Én elismerem a Witcher szériát, de egyik résszel se tudtam pár óránál többet beleölni. Számomra az a legfontosabb hogy egyedi karakterem lehessen, mind kinézetre, mind fejlődés terén. Ebből a szempontból a Bethesda játékai a jobbak. Szerintem bőven vannak emlékezetes mellék küldetések mind a TES mind a Fallout sorozatban. Fölösleges bizonygatni hogy melyik a jobb, mert ez igencsak szubjektív. Én azt szeretem ha elindulok a nagy világban és majd lesz valami. Nekem biztos hogy a F4 lesz az év játéka :)
96.
96.
Formula1fanatic
Viszont, hogy valami jót is írjak, már számtalanszor megemlítettem, de sasoljátok meg a Kingdom Come Deliverance-t a jövőre érkező játékot, hogy miket írnak róla, és mit fog tudni valójában. Új szintre helyezi az RPG fogalmát, másképp fogalmazva viszahozza a régi korokat:) Ez egy középkori hard core rpg lesz durván a realizmusra rágyúrva, a mai átlag számára valószínűleg borzalmasan nehéz lesz a játék:)
90.
90.
Arian
Borzalmas látni, ahogy itt megy a sárdobálás. Nem is tudom, mikor írtam arról, hogy egy bizonyos szint után már a saját ízlésvilágunk határozza meg a játék szellemi értékét. Mind a CDP és a Bethesda játékai, képviselnek egy egyéni irányvonalat, ami valamilyen szinten kitűnik az átlag közül, de persze mindkét oldalon vannak hiányosságok. Valakinek ez, valakinek az hiányzik.

Meglátásom szerint, az lenne a normális és felnőtt játékoshoz illő hozzáállás, ha elfogadnánk, hogy igenis vannak konkurens címek, amik lehet nem tetszenek nekünk, teljesen felesleges támadni őket, mert attól még a saját kedvencünk nem lesz semmivel se jobb helyzetben. Elhiszem, hogy zavaró egy olyan véleményt olvasni, hogy valaki eddig a Skyrim-et tartotta a legjobb szerepjátéknak, majd később pedig Witcher-t, de ez az ő dolga. Azért látom valakinek sikerült itt odáig süllyedni, hogy teljesen valótlant állítson, csak azért, hogy jól megmutassa, az ő tábora van fölényben. Gyerekes!

Menjünk inkább játszani, vagy bármi mást csinálni, a harcot meg hagyjátok rá a kiadókra és a fejlesztőkre! Ők legalább értenek az emberek befolyásolásához.
68.
68.
Formula1fanatic
#67: Még valami, mielőtt valami okoska megint bele kötne az irományomba, had szögezzem le, én a legelején a Witchert azért hoztam fel, mert a Fallout4-es cikkeknél rendre összehasonlítják a kettőt, és ganús a hozzászólás amire reagáltam mindezt. Elismerem hiba volt, ezzel sikerült elindítanom a lavinát. :D
62.
62.
delphijos
#57: Hát a második bekezdéseddel nagyon is egyetértek. És ez nem csak játék, hanem már platform szinten megvan sajnos. Elharapózott az a tendencia hogy aki más véleményen van, vagy urambocsá más az ízlése mint nekem, az minimum idióta, rosszabb esetben.... Nem értem miért kell elvakultan hozzáállni dolgokhoz, főleg hogy a játéknak elvileg a szórakozásról kéne hogy szóljon. Nem nehéz pedig, csak annyit kell belátni hogy nem vagyunk egyformák, és mindenkinek más "preferenciái" lehetnek.
60.
60.
godach
#59: Nincs semmi gond. Mindannyian emberek vagyunk. Nem egyszer fordult már elő, hogy én is tévedtem, vagy felkaptam a vizet. Sőt, többször keveredtem konfliktusba, csak azért mert meggondolatlanul fogalmaztam, felindulásból, nem törődve azzal, hogy kit, mivel bántok meg. Sajnos, ez emberi szokás, de talán ezért is tarunk itt ahol.
Én sokat tanultam már itt is, ott is a hozzászólásokból.
Megtudtam Boss-tól, két éve, hogy ne nézegessek DDR3-as kártyákat, vagy sok dolgot sorolhatnék, amiért hálás vagyok a virtuális térben helyet foglaló "ismerőseimnek".
Ettől, azonban még van, hogy nekem is elgorúl a gyógyszerem. De azért próbálkozok ;)
A Fallout 4-el meg várjuk meg mi lesz. Amióta a Witcher 3 megjelent és az MGS5 én már semmiben sem vagyok biztos. Sajnos ;)
59.
59.
kamgecam
#57: és bocsánat hogy kioktattalak néha elszáll az agyam és vörös köd telepedik az elmémre! :D
Viszont az utolsó kommentedből én tanulhatok....le a kalappal.
58.
58.
kamgecam
#57: Tökéletesen igazad van.
Ezzel abszolút egyetértek és én is így gondolom,de az előbbi hozzászólásodból nem ezt vettem le,félreérthető volt,vagy én értettelek félre ha így van akkor elnézést kérek.

"A játékokat nem képesek versenytársnak tekinteni. Nem képesek úgy megnézni egy Unchartedet és Tomb Raidert mint ellenfelek. Csupán ellenséget látnak a hasonlóságokban gazdag játékokban."
Engem pont ez zavar a legjobban egyre inkább,de az a baj hogy néha bizony pofon kell ahhoz hogy helyére kerüljenek a dolgok.Sokaknál már ez sem segít.


57.
57.
godach
#50: Nem hiszem, hogy majomkodtam volna a kommentemmel vagy megsértettem volna akárkit is. Persze, a tanulás életem végéig kísérni fog. Van mit bepótolnom, ettől azonban még nem leszek elfogult.
Ha valaki azt mondja, lehet nem lesz sikeres a Fallout négy, nem fogom megtámadni.
Bár, én kétlem, de lehet igaza annak is, aki ellenkező véleményen volt.
Boss-al pont azon kaptunk össze, hogy azt ecsetelgettem, ne igyunk előre a medve bőrére. Attól, hogy Kojima, vagy MGS még nem biztos hogy sikeres lesz.
Végül igazam lett. Ellenpélda pedig erre, pont a Witcher 3. Ott meg tényleg sikert sikerre halmozott a játék, holott nekem annál is fenntartásaim voltak.
Még most is azt mondom, két esélyes a dolog. Viszont az összehasonlítást feleslegesnek tartom.

A mostani játékosokkal egy gond van.
A játékokat nem képesek versenytársnak tekinteni. Nem képesek úgy megnézni egy Unchartedet és Tomb Raidert mint ellenfelek. Csupán ellenséget látnak a hasonlóságokban gazdag játékokban.
Nem nagyon hallani, hogy ez is meg ez is jó. Rákényszerítik magukat és a többieket, hogy mindenképp választani kelljen, egyet a sokból.
Ez... ez nem jó út.
55.
55.
kamgecam
A vicc az hogy én jobban várom a Fallout 4-et mint ahogyan a Witcher-t vártam és nagyon durván jó lesz,sőt mestermű ez már most látszik a gameplay-eken,de amit itt a sok elvakult majom művel az elfogadhatatlan.
Miért kell a Witchert leszólni,miért hozzátok fel egyáltalán.Beszéljetek bazd meg a Fallout-ról akkor,ne pedig arról hogy a Witcher 3 ilyen szar meg olyan szar meg sehol sincs olyan mint a Fallout 4 brühühű.Miért kell összehasonlítgatni?Miért sírtok?Ti vagytok saját magatok legnagyobb ellenségei!

Szeressétek a Fallout 4-et osszatok meg információt róla,arról beszéljetek mert ÉRDEKEL ne pedig állandóan fikázzatok.Attól nem lesz jobb játék.
51.
51.
respectpele10
#41: Ja és tényleg, fejtsd már ki légyszíves. :)
49.
49.
kamgecam
#45: Hát nem véletlen hogy megemlítik,van mit megugrania a Bethesda-nak egy WITCHER 3 után...
46.
46.
respectpele10
#41 U mad ?? :D
45.
45.
godach
Ejj de unom már, hogy minden Fallout hírnél a Wicherről kell olvasnia az embernek.
A legjobb negatív reklám a játéknak, az elfogult rajongók baromságai.
Lassan, kezdem megutálni a játékot, a sok istenítés meg majomság miatt...
44.
44.
kamgecam
#41: Figyu,értem én hogy szereted a Bethesda-t de hülyeségeket attól még nem kellene írni!
A Witcher-nek ne lenne kidolgozott világa?Olvastad Sapowski könyveit?Tudtad hogy tele van valós balkán-folklore (még magyar népi motívumok is fellelhetők benne)elemekkel a játék?
Attól hogy a Fallout világa is lenyűgöző attól a Witcher szintén lenyűgöző világa nem kisebbedik.vagy számodra két mestermű nem fér meg egymás mellet?
43.
43.
kamgecam
#38: +1
Nekem is bejön,és biztos hogy jó élmény lesz amikor a játékban nem a tv-n hanem a karodon állítod be,és osztod el a skill pontokat ahogyan a karakter.Szerintem nagyon vagány,én is előrendeltem!
Egyébként konzolokszervízében még előrendelhető.
39.
39.
delphijos
#38: Ez a lényeg, hogy az ilyen dolgok jól néznek ki a polcon, egy gyűjteményben. Hány olyan "gyűjtői" kiadás van ahol semmi más extra nincs csak mondjuk a fémdoboz. És azok sem olcsók.
38.
38.
ADMlN
Úgy látom ezzel egyedül vagyok, de nekem tetszik. Ez egy limitált relikvia méghozzá a Fallout 4-hez. Olyan korlátozott számban készült, hogy napokkal a játék bejelentése után elfogyott előrendelésben. Én személy szerint ürülök, hogy még időben sikerült megcsípnem egyet. Örömmel fogok ezzel a karomon játszani, majd később remek dísze lesz a nappalimnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...