Így működik PS4-gyel az Xbox One Elite kontroller

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 11.
  • Hardver
Link másolása
Ehhez csupán egy külső adaptert kell vásárolnunk. A CronusMAX PLUS-t a PS4 USB-portjához kell csatlakoztatni, és máris használható vele a rivális konzol kontrollere is. Megmutatjuk működés közben!

A CronusMAX PLUS lényegében egy külső USB-s adapter és hub, amit a PlayStation 4 USB-portjához kell csatlakoztatnunk. Nem újkeletű kütyü, már tavasz óta kapható 59,99 dolláros áron. Ezután az eszközhöz Xbox One-kontrollereket is ráköthetünk, még - és most jön a lényeg - a méregdrága Elite vezérlőt is. Az egér és billentyűzet már csak hab a tortán!

Ha nem kedveled a DualShock 4-et, ellenben imádod a Microsoft vadiúj kontrollerét, csak ezt kell megvenned.

8.
8.
crashpipi
Fele ennyiért nem volna rossz ötlet, mivel sokkal jobban szeretem az XO kontrollerét, csak sajna a játékok úgysem támogatják a rezgő ravaszokat a PS játékokban... :)
6.
6.
delphijos
Főleg hogy a nagy dobás az Elit kontroller-nél a konfigurálhatóság, és gondolom PS4-re nem lesz elérhető a konfig program..... :)
5.
5.
strike19
Szerintem akinek van 50 000 Ft-os kontroller pénze és Sony is.Szerintem komolyabb kontrollereket lehet kapni mint Xbox One Elite kontroller.
4.
4.
Yanez
Olyan hír nem lesz, hogy 'Így működik a Rise of the Tomb Raider XO verziója PS4-en'?
3.
3.
Thor Vath
Nem látom bekövetkezni azt az eseményt, hogy a PS4 tulajok tapossák egymást a flaszterbe egy ilyenért a bolt bejáratánál :) Aki jobbnak tartja az Xbox kontrollert, annak valószínűleg Xbox-a van. Na jó, mondjuk, ha megvan mindkét konzol, akkor. De akkor sincs túl sok értelme.
2.
2.
mestermagyar
Egy régebbi androidot futtató tv-stick max 35 dolcsi. Ezen annyi a profit mint egy iphone-on...
1.
1.
Igazi kalózkodás:) jó kis tipp és írás köszi:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...