Fejlemények az új Tomb Raider-film körül

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár nem hallunk róla túl gyakran, attól még készül az új Tomb Raider-film, amely a 2013-as játékhoz hasonlóan Lara első kalandját dolgozná fel. A hírek szerint megvan a mozi rendezője, és új írót is kapott.

Ha hihetünk a The Hollywood ReporternekRoar Uthaug fogja rendezni az új Tomb Raider-filmet, míg a forgatókönyvért Geneva Robertson-Dworet felelhet majd - ő jelenleg is tárgyal a mozi mögött álló négy céggel, a GK Filmsszel, Warner Bros.-szal, MGM-mel és a Square Enixszel.

Habár korábban felmerült, hogy Kathryn Bigelow (The Hurt Locker), Catherine Hardwicke (Twlight) vagy Mimi Leder (Deep Impact) rendezheti az adaptációt, úgy néz ki, végül Uthaugra esett a választás, akinek ez lesz az első angol nyelvű filmje: eddig olyan norvég alkotásokon dolgozott, mint a Cold Prey, a Magic Silver, az Escape vagy a The Wave.

Robertson-Dworetről pedig annyit kell tudni, hogy az első nagyobb munkája a Transformers ötödik része lesz, és ha tényleg aláír a Tomb Raiderre, akkor Evan Daughertyt (TMNT) válthatja majd le.

Az új Tomb Raider-filmről egyelőre nagyon keveset tudunk, annyit hallottunk korábban, hogy a 2013-as játékhoz hasonlóan ez is Lara Croft első kalandját mutatná be.

9.
9.
Formula1fanatic
Vannak játékok amiből nem érdemes/lehet filmet csinálni, vagy ha mégis az jelentősen eltér tőle. Bár még a House of the dead-re is volt egy állat aki jelentkezett, akkor a Tomb Raiderre simán:D
8.
8.
Drazhar
Az a baj, hogy tök mindegy ki a főszereplő, meg ki rendezi, amíg ilyen hitvány a forgatókönyvíró személye. És itt bizony az.
5.
5.
Garfartix
#3: Á, megint csak verhetné szét a kritikusokat :D
4.
4.
gyerecske
Na és a legnagyobb kérdés ki fogja alakítani Larát?
2.
2.
Stranger
Pedig a Twilight rendezője lenne a legjobb az ilyen tinilányoknak való sztorihoz/karakterhez. ;)
1.
1.
Garfartix
A Twilight és A lány és a farkas rendezöje rendezze légyszi, nehogy már megtörjük a szar játékadaptációk örök szabályát. Azt inkább a Warcraftra biznám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...